Juče mi je automobil OSTAO POD SNEGOM, a jutros ODBIO DA KRENE - EVO ŠTA SE DESILO!

Radosti snega i vejavice udvostruče se kada pritom morate da vodite računa i o automobilu. A iako sam mislila da znam sve korake koje treba da preduzmem kako bih sačuvala kola u toku zime, za ovo nikad nisam čula.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Dakle, juče je počeo da veje sneg, a ja sam u rano popodne uredno ostavila kola na parkingu i ostavila ih da po njima pada sneg sve do jutros, kada sam poželela da krenem do grada.

 

Očistila sam sneg, odledila stakla i startovala motor bez ikakvih problema. Problem je nastao kad sam poželela da se pokrenem jer auto je prosto odbijao saradnju.

 

Dočepala sam se lopate i izlopatala sneg i led oko točkova, uverena da tu leži problem, međutim, čak i nakon tog mog poteza, kola su odbijala da krenu.

Jutro je, minus, sva kola zavejana - jasno je da živa duša nije krenula igde a svaki slučajni prolaznik pojma nije imao šta mi se desilo sa kolima, pa sam ostala prepuštena samoj sebi. A kako pojma nisam imala o čemu se radi, a hitno sam morala da krenem, rešila sam da pozovem taksi.

Pre nego što sam sela u kola, rešila sam da vozača, kao iskusnog čoveka, pitam u čemu sam zabrljala.

 

Seo je u kola, probao da ih pomeri, i bez reči izašao i iz sve snage mi šutnuo točak. U potpunom šoku, spremna da nasrnem na njega, krenula sam u njegovom pravcu, ali pre mog napada uspeo je da mi objasni zašto je to uradio.

 

- Jeste li digli ručnu i ostavili je u toku noći?

- Naravno da jesam.

- Pa eto, blokirali točkovi - rekao je skoro pobedonosno.

 

Opširnije pročitajte OVDE.

Povezane teme: Ručna kočnica, sneg, poledica, automobil, blokirali točkovi
Ovu vest nije moguće komentarisati.