Ako se uglavnom vozikate po gradu, evo saveta kako da odaberete pravi automobil za to!

Ukoliko vašeg ljubimca na četiri točka uglavnom vozite po gradu razmsilite o tome da prilikom sledeće kupovine uzmete automobil koji je manjih gabarita, manje snage motora i samim tim i manje potrošnje.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Putna infrastruktura u dosta gradova nije prilagođena povećanju broja vozila na putevima. Drugi problem koji se uglavnom javlja je parkiranje.

 

FORD FIESTA - veoma udoban gradski automobil
 

Na ovaj način ne samo da ćete vaš automobil lakše smestiti negde dok skoknete u šoping, na ručak, poslovni sastanak ili kafu, nego će i vaš novčanik osetiti olakšanje zbog smanjene potrošnje goriva u uslovima gde ste često prinuđeni da čekate na raskrsnicama, kružnim tokovima i semaforima više minuta.

VOLKSWAGEN POLO, spada u manje automobile ali ipak ima i dovoljno prostora.

 

Proizvođači danas gledaju da ni prtljažni prostor ne bude problem kod ovakvih automobila. Možete povesti i porodicu na duže putovanje, odmor ili produženi vikend, a uštedu od goriva potrošite na neka druga zadovoljstva.

RENAULT CLIO, odličan i kao gradski ali i kao auto za putovanja.

 

Sve u svemu, nećete moći da računate na komfor kao kod većih vozila i da razvijate velike brzine na putevima gde je to dozvoljeno, ali su gore navedeni argumenti više nego dovoljni da porazmislite prilikom naredne kupovine.

Povezane teme: mali gradski auto, gradska vožnja, gradske gužve, saobraćaj
Ovu vest nije moguće komentarisati.