OLDTAJMERI ZA SVADBE - Koji biste vi izabrali?

Ako planirate venčanje i pitate se koji je to najbolji način da se na svoje venčanje pojavite na elegantan i nezaboravan način imamo par predloga za Vas. Sa izuzetkom same pojave mladenca postoji uvek par stvari o kojima se priča godinama i koje su nezaobilazni na venčanju.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Kako stižete na svoje venčanje u velikom stilu je jedna od njih a luksuzno rent a car vozilo je idealno rešenje. Dan Vašeg venčanja je dan koji će ostati i Vama i drugima godinama u sećanju i trebalo bi da ga učinite što posebnijim a oldtajmeri za svadbe će to i učiniti. Predlažemo iznajmljivanje luksuznih automobila za venčanje koji mogu biti idealan izbor za Vaš najsrećniji dan u životu.
 

Ambasador Nash 1950
Automobil Ambasador Nash nije starudija već oldtajmer koji odoleva vremenu. Napravljen je od strane tada nezavisne kompanije Nash koji su sada u sklopu American Motors Corporation. Izrada ovog automobila inspirisana je uobličenim izgledom aviona i voza sa pet vrata.
 

Bentley R Type
Izuzetno zapanjujući Bentley R Type je odličan izbor za venčanje. Sa svojim elegantnim evropskim stilom i bogato polirani furnirom učiniće da se osećate kao heroji iz bajke. Ukoliko se odlučite za ovaj model znaćete da se svoje elegantno venčanje podigli na mnogo vrći nivo uz ovaj klasik iz 1950. godine.
 

Ford Model A
Ford Model A je limuzina iz 1930. godine i još samo jedan odličan izbor za venčanje koji će ostaviti bez reči sve vaše goste na Vaš poseban dan. Limuzina je najatraktivniji automobil za venčanja idealan za mladence sa konvertibilnim krovom na zadnjoj strani vozila. Ovo vozilo može da smesti 5 – 6 osoba sa pritom dosta komfora.

JOŠ oldtajmera idealnih za vaše venčanje pogledajte OVDE!

Povezane teme: Iznajmljivanje automobila, Oldtimer, ford, Bentley, Ambasador Nash, svadba, venčanje
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»