NonStop Shop: "Auto Bild" asortiman na jednom mestu!

Zbog velikog interesovanja, na sajtu "NonStop Šop" otvorena je posebna kategorija, gde posetioci mogu da nabave proizvode sa brendom "Auto Bild" po izuzetno povoljnim cenama!

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Stalni čitaoci magazina "Auto Bild Srbija i Crna Gora" vrlo dobro znaju da, od kako on izlazi pod okriljem kompanije "Ringijer Aksel Špringer Srbija", vrlo često dobiju mogućnost da nabave razne proizvode koji su na bilo koji način vezani za automobilsku industriju po vrlo povoljnim cenama. U asortimanu su bili satovi, knjige, proizvodi iz prateće industrije, modeli automobila... a odziv je uvek bio odličan, što je bila najbolja potvrda da je svaka akcija bila pun pogodak.
Često se dešavalo da za neki proizvod vlada interesovanje i dugo posle njegovog povlačenja sa tržišta, zbog čega su kolege zadužene za sektore vezane za ovu prodaju, uložili napor i kreirali proizvod koji će obradovati svakog ljubitelja "Auto Bilda".

 

Po veoma povoljnim cenama zainteresovani sad mogu da nabave veliki broj proizvoda iz asortimana "Auto Bilda", uključujući i časovnike, majice, kačkete...

Naime, zbog velikog interesovanja, na sajtu "Non Stop Šop" otvorena je posebna kategorija, gde posetioci mogu da nabave proizvode sa brendom "Auto Bild" po izuzetno povoljnim cenama!

Iz ponude izdvajamo: kačkete i majice sa logom našeg magazina, a tu su i veoma popularni i traženi časovnici, kao i izuzetno kvalitetni modeli automobila.

Proizvodi već dokazanog kvaliteta na stranici "Non Stop Šopa" mogu da se nabave po cenama koje su izrazito niže od uobičajenih, a uštede koje mogu da se ostvare kreću se od 15 do čak 80 odsto!

Svi ponuđeni proizvodi mogu da se poruče preko sajta www.nonstopshop.rs ili telefonom - 011/333 4 773.

 

Povezane teme: auto bild, Nonstopshop.rs, NonStopShop, Onlajn prodaja
Ovu vest nije moguće komentarisati.
"Auto Bild": koja od 50 modela zimskih guma ima najbolju šaru?

"Auto Bild": koja od 50 modela zimskih guma ima najbolju šaru?

Tradicionalno, sa prvim hladnim danima, vozači se sete da je vreme da se razmišlja o nabavci novih zimsikih...»

Nova dimenzija: ovo je "lamborgini"budućnosti

Nova dimenzija: ovo je "lamborgini"budućnosti

Dobrodošli u treći milenijum, poručili su iz Lamborginija predstavljanjem koncepta „terco milenijo“,...»