PR TEKST

Proizvođač Cooper Tire&Rubber Company o novim investicijama na srpskom tržištu

Američka kompanija Cooper Tire&Rubber Company, preko centra u Velikoj Britaniji i Cooper Srbija, iz godine u godinu osvaja tržišta sa proizvodima najvišeg tehnološkog nivoa.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

U svetu je prepoznatljiv proizvođač sa širokom paletom guma kako za putnička i teretna vozila tako i za trkačka i off-road vozila. Vrhunski kvalitet, visoka izdržljivost uz prihvatljive cene Cooper Tire guma su osnovna karakteristika visoke pozicioniranosti kao svetskog proizvođača .

 

Ne tako davno strateška poslovna odluka renomiranog proizvođača Cooper Tire o kupovini fabrike auto guma Trayal iz Kruševca potvrdila se kao opravdana.

 

Osnovni razlozi takve politike su svakako u smanjenju cena proizvodnje i cena finalnog proizvoda. Svakako, opredeljenje je i pozicioniranje na regionalnom balkanskom tržištu, ali i mogućnost plasmana roba na ruskom tržištu obzirom na ugovor o slobodnoj trgovini između Srbije i Rusije.

 

Opredeljenje proizvođača Cooper Tire je da u naredne dve godine poveća sadašnji proizvodni kapacitet uz uvođenje najnovije tehnologije i najsavremenije opreme u proizvodni proces. U narednom periodu planira se da fabrika u Kruševcu bude jedan od glavnih proizvođača svih brendova Cooper Tire a posebno brenda Starfire tržište Amerike, Rusije i Zapadne Evrope.

 

Proizvodnja Starfire guma za evropsko tržište već se odvija se u novoj Cooper tire fabrici u Kruševcu.

 

Starfire gume nisu samo dizajnirane, već i testirane u Sjedinjenim Američkim Državama. Na taj način ova kompanija ističe da su njihove gume prošle kroz visoke standarde testiranja.

 

Američki standard tu je da gumi da visoke performanse bez skraćivanja veka gume.

 

„Mi proizvodimo povoljne, bezbedne i kvalitetne gume“, kažu iz Starfire-a. Akcenat je na produžetku životnog veka gume, pa se Starfire gume mogu uporediti da najvećim svetskim brendovima.

 

„Starfire gume sa takvim performansama mogu da stanu na crtu sa ostalim premium brendovima, ali bez premium cene“, kažu iz kompanije Starfire. Tu treba spomenuti modele WT200 i WH200 – gume spremne za vožnju u ekstermnim zimskim uslovima.

 

U intenzivnoj planskoj proizvodnji Cooper Tire -a značajno mesto zauzeće i tržište Srbije. Očekuje se stalno povećanje asortimana guma, a posebno brenda Starfire, u tržišno vrlo priljvatljivom odnosu cene i kvaliteta.

 

Bezbednu, sigurnu i udobnu vožnju, u predstojećem zimskom periodu, dočekajte sa gumama Cooper Tire i Starfire.

 

Zvanični distributer za Srbiju je: 

 

Agrohim&Kemoimpex

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Povezane teme: Cooper Tire&Rubber Company, Starfire, Investicija

Poslednji komentari

ksprodajaguma
Sreda, 25. 11. 2015. 16:34h
neregistrovan korisnik
trayal i cooper su dva razlicita pojma..nemoj da mesate te dve stvari...
gumenjak
Sreda, 25. 11. 2015. 16:31h
neregistrovan korisnik
Kupio si noce gume za auto 2015. god? Kad si pre potrosio fabricke gume a kashkaju?
Amer-
Sreda, 25. 11. 2015. 16:16h
neregistrovan korisnik
Ja neznam koji Cooper si ti imao ja vec deceniju koristim Cooper zimsku gumu i to prodjem najmanje 12000km tokom sezone i vozim ih najmanje 3 sezone po alpima
rsv
Sreda, 25. 11. 2015. 15:13h
neregistrovan korisnik
Napisao si totalnu neistinu, 205 55 15 postoji i standardna je guma i nije toliko ni retka, pravi je i tigar. Ti ne znas pa ne znas pa aj"d ali brinu me ovi koj su ti pozitivno ocenili komentar 24+ i 2-, koliki je procenat "eksperata" kod nas, da ne poverujes.
hm
Sreda, 25. 11. 2015. 15:12h
neregistrovan korisnik
npr Nokian
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»