OSVOJI "ZLATNI AUTO" Zbog velikog interesovanja doštampan 105. broj magazina "Auto Bild"! Video

U prodaji je doštampano izdanje 105. broja magazina "Auto Bild"! Zbog velikog interesovanja oko nagradne igre u kojoj se, kao glavna premija, poklanja primerak aktuelnog "Zlatnog auta", pobednika u generalnom plasmanu, Mazde 3, redakcija ovog magazina je donela odluku da izađe u susret svima koji nisu uspeli da dođu do svog kupona koji se prodaje uz broj na kioscima.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Primerci iz doštampanog tiraža razlikuju se po izmenjenoj naslovnoj strani i delu sadržaja koji se tiče aktuelnosti oko Salona automobila u Beogradu. Sve ostalo je isto, uključujući i kupon - sve što trebate da uradite je da ga popunite i ubacite u kutiju na štandu magazina "Auto Bild" u Hali 2 Beogradskog sajma. Kuponi se mogu dostaviti do nedelje, 29. marta, u 15 časova - javno izvlačenje glavne premije i 100 utešnih nagrada obaviće se istog dana u 16 časova.


Vredi se malo pomučiti, s obzirom da je u pitanju sjajan primerak "mazde3", u veoma bogatom paketu opreme - u pitanju je "sport" verzija "G120", sa dvolitarskim benzinskim motorom od 120 konjskih snaga, u bogatom "attraction" paketu opreme koji, između ostalog, sadrži prednja bi-ksenon svetla, prednja dnevna i zadnja LED svetla, 16-inčne alu-felne, zatamnjena zadnja stakla, tempomat, automatski dvozonski klima-uređaj, snezore za kišu i svetlo i još mnogo toga.

 

Pročitajte još


Gotovo 27.000 čitalaca magazina i posetilaca sajta www.blic.rs/Auto izabrali su model japanskog proizvođača za "naj automobil" na tržištu Srbije, pa je odlučeno da upravo on bude poklonjen najsrećnijem - svi posetioci Salona i štanda "Auto Bilda" u Hali 2 imaju priliku i uživo da se uvere u kvalitet "mazde3", pošto je na štandu izložen upravo primerak koejg će osvojiti najsrećniji u igri.


Uz "Zlatni auto", učeniscima u nagradnoj igri biće podeljeno još 100 utešnih nagrada - sve su iz asortimana proizvoda iz "Auto Bildove" kolekcije, koje su tokom prethodnog perioda izazvali veliko interesovanje, kada su se prodavali uz određene brojeve magazina.


Na listi utešnih nagrada nalaze se: 20 atraktivnih časovnika iz "Calgary" kolekcije, 20 kompleta od četiri knjige "Sve o sportu", jedinstvene enciklopedije svih sportskih disciplina, 30 polo majica i kačketa sa logom "Auto Bilda", kao i 30 godišnjih pretplata na "Auto Bild".

Povezane teme: Mazda 3, \"Zlatni auto\", Auto Bild, Sajam automobila

Poslednji komentari

boki
Nedelja, 29. 03. 2015. 15:19h
neregistrovan korisnik
Imate bus na svakih 5 minuta i nećete da kupite kartu, a ja da bih otišao na posao moram da kupim auto i da maticom platim gorivo jer na benzinskoj stanici nema švercovanja. Sramota.
Mickey
Petak, 27. 03. 2015. 15:19h
neregistrovan korisnik
Trebali bi da promesaju kupone, da razbacaju na sve strane, a ne da uzmu prvi kupon da vrha gomile. Mada stvarno je glupo ovo stampanje dodatnog tiraza, videli da je velika zainteresovsnost pa onda vele daj da zgrnemo lovu lopatom, što veći tiraž.
renaultteam
Petak, 27. 03. 2015. 14:55h
neregistrovan korisnik
Slazem se. i ja kupujem redovno auto bild i cak sam ga kupio na trafici da bih isao na sajam da ostavim kupon dva dana po otvaranju. i sada ovi dostampani imaju isto sanse nema veze znamo da je sada zarada na prvom mestu tako da to je to ostadosmo mi bez nagrada okreni obrni
igor
Petak, 27. 03. 2015. 14:40h
neregistrovan korisnik
Poenta tvog komentara je ?
hf
Petak, 27. 03. 2015. 13:50h
neregistrovan korisnik
Pa zasto nisi kupio 2000 casopisa i povecao sansu za dobitak? Ja auto bild kupujem i citam od njegovog dolaska u Srbiju 2006-te
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»