Premijera limitirane edicije PrimaSerie, luksuznog Maserati GranTurismo Trofeo modela:

1 od 75 na svetu stigao u Beograd - Maserati obeležava 75 godina od prvog GranTurismo modela limitiranom edicijom GranTurismo Trofeo PrimaSerie.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Ova ekskluzivna edicija proizvedena je u svega 75 primeraka i namenjena istinskim poštovaocima i kolekcionarima luksuznih automobila, a još pre 75 godina GranTurismo modeli su prepoznati kao jedinstveni u garažama svetskog jet-set-a.

Predstavljeni model savršeno kombinuje snagu, eleganciju i naprednu tehnologiju sa najluksuznijim detaljima. Već na prvi pogled, njegova spoljašnjost naglašava visoke performanse i posebnu dozu sofisticiranosti za osobe sa istančanim ukusom za luksuz.

Njegovu neukrotivu snagu i autoritet na putu upotpunjuje i prepoznatljivi zvuk V6 Nettuno motora. Sa svojih 550 konjskih snaga (410kW), maksimalnim obrtnim momentom od 650Nm pri 3000 obrtaja po minuti, osam brzina (maksimalna brzina je 320km/h) i ubrzanjem od 0 do 100km/h za svega 3.5 sekundi, jasno je da je reč o automobilu moćnih performansi.

Ono što predstavljeni Maserati GranTurismo Trofeo Primaserie sa pogonom na svim točkovima čini posebnim u odnosu na standardni GranTurismo Trofeo je jedinstvena Grigio Lamiera mat boja koja je dostupna samo na Primaserie ediciji, kao i 20-inčne Astreo sjajne felne, što spoljašnjost ovog modela čini posebno atraktivnom i naglašava sportsku tradiciju Maseratija.

Na centralnom poklopcu felne, kao i na naslonu za glavu na vozačkom i suvozačkom sedištu, apliciran je specifičan logotip kojim se obeležava jubilarna 75-godišnjica, dok su sedišta i ostatak enterijera presvučeni najfinijom dvobojnom kožom koja je prošivena crvenim koncem, što je dodatno ukombinovano sa mat 3D karbonskim detaljima.

Ručna obrada i pažljivo odabrani materijali naglašavaju prestiž ograničene edicije PrimaSerie. Najsavremeniji infotejment i sistemi asistencije obezbeđuju najviši nivo konfora, sigurnu vožnju i bezbednost putnika.

Poseban ugođaj pruža i Sonus Faber napredni sistem ozvučenja, renomiranog Italijanskog proizvodjača ozvučenja, sa 19 zvučnika koji kabinu pretvara u koncertnu dvoranu.

Izvanredna kombinacija vrhunskih performansi novog GranTurismo modela iz limitirane edicije PrimaSerie i ekskluzivnih karakteristika iz bogatog Maserati nasleđa čini ovaj model svojevrsnim umetničkim delom na četiri točka, koji utemeljuje svoju reputaciju u svetu automobila visoke klase.

Ovaj ekskluzivni automobil izložen je u Maserati Delta Automoto Store-u (Galerija Beograd), a cena GranTurismo Trofeo PrimaSerie edicije iznosi 289.071 evra.

Povezane teme: Maserati, PrimaSerie,, GranTurismo Trofeo
Ovu vest nije moguće komentarisati.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»