Povratak ikone: Potpuno novi Maserati GranTurismo premijerno na sajmu automobila

Potpuno novi Maserati GranTurismo ekskluzivno je izložen na 55. Međunarodnom sajmu autombila u Beogradu koji traje do 28. marta.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Ovaj luksuzni model donosi najsavremeniju tehnologiju i sofisticirani dizajn, koji u potpunosti ispunjava očekivanja Maserati kupaca.

 

GranTurismo, koji se kompletno proizvodi u Italiji, kombinuje impozantnu snagu i moćne performanse sa bogatom tradicijom i vrhunskim inženjeringom.

 

Ovaj model, dostupan je u dve benzinske varijante sa trolitarskim V6 Nettuno motorom koji u verziji Modena isporucuje 490ks, a u verziji Trofeo 550ks i ubrzava od 0 do 100km/h za 3,5 sekunde.

 

Tokom narednih meseci očekuje se i potpuno električna verzija sa oznakom Folgore, koja će imati impozantnih 761ks. Taj model razvijaće maksimalnu brzinu od 325km/h, a od 0 do 100km/h ubrzavaće za svega 2,7 sekundi.

 

To će ujedno biti prvi Maseratijev potpuno električni model koji jasno ukazuje na odlučno usmerenje italijanskog proizvođača ka potpuno električnoj budućnosti, baziranoj na tehnologiji Formule E. Sve verzije Maserati GranTurisma imaju pogon na sva četiri točka, kao i besprekornu aerodinamiku, koja izaziva poseban adrenalinski doživljaj.

 

Eksterijer novog modela donosi moćnu, atletsku pojavu koja je oblikovana sofisticiranim dizajnerskim izrazom. Samopouzdani, moderni Maserati GranTurismo odaje utisak bezvremenog remek-dela na točkovima koji se autoritativno ističe u odnosu na druge.

 

Enterijer ovog modela predstavlja modernu reinterpretaciju italijanskog zanatskog umeća koja se ogleda u moćnoj eleganciji i upotrebi najprefinjenijih materijala.

 

Vozačev ugođaj dodatno je upotpunjen elegantno svedenim 33-inčnim digitalnim displejom koji nudi niz naprednih, multimedijalnih opcija. Dodatno, novi GranTurismo poseduje i premijum audio sistem koji potpisuje poznati italijanski proizvođač high-end audio opreme Sonus Faber.

 

Lansiranjem potpuno novog Maserati Gran Turisma obeležava se 75 godina postojanja tog modela, koji je od sada dostupan i na našem tržištu po početnoj ceni od 180.365 €.

Povezane teme: maserati, premijera, sajam
Ovu vest nije moguće komentarisati.
MASERATI SLAVI GRANTURISMO NA MILANSKOJ NEDELJI DIZAJNA

MASERATI SLAVI GRANTURISMO NA MILANSKOJ NEDELJI DIZAJNA

Trozubac je bio domaćin ekskluzivne večere, u prisustvu Dejvida Bekama i Hirošija Fudživare, u čast...»