Toyota Land Cruiser N1 - PONUDA KOJA ĆE OBRADOVATI PRAVNA LICA

Legendarni Toyotin terenac dostupan je na našem tržištu i sa N1 homologacijom, koja firmama i preduzetnicima omogućava povrat PDV-a i niže troškove registracije vozila

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Različite transportne potrebe, briga o troškovima poslovanja, kao i efikasnost u radu, mnoge firme i preduzetnike usmerili su na nabavku vozila sa N1 homologacijom. Među brojnim prednostima te vrste vozila, posebno se izdvajaju mogućnost povrata PDV-a i niži troškovi godišnje registracije.

Toyota nudi više vozila sa N1 homologacijom, a među njima posebno se izdvaja legendarni terenac Land Cruiser N1 s početnom cenom od 46.667 evra (u dinarskoj protivvrednosti), bez uračunatog PDV-a.

Bazni paket opreme ACTIVE, između ostalog, standardno je opremljen VSC sistemom kontrole stabilnosti vozila, klima uređajem, Toyota Touch 2 multimedijom s ekranom od devet inča (22,9 cm) osetljivim na dodir i devet zvučnika, elektro podesivim i preklopivim spoljnim retrovizorima, bočnim stepenicima, uzdužnim krovnim nosačima, putnim računarom, LED dnevnim svetlima, LED zadnjim svetlima, LED maglenkama, grejačem brisača vetrobranskog stakla, senzorom za svetla, 17-inčnim naplacima od lake legure, kao i prozorom koji se otvara na prtljažnim vratima.

Ono što je neizostavno za Toyotu Land Cruiser jesu stalni pogon na sva četiri točka, reduktor i blokada centralnog diferencijala. Kretanje u otežanim uslovima na strmim terenima dodatno olakšavaju sistemi HAC (Hill Assist Control) i DAC (Downhill Assist Control), ukoliko je vozilo opremljeno automatskim menjačem.

Da podsetimo, Land Cruiser pokreće turbo dizel 2,8 D-4D, radne zapremine 2755 ccm i maksimalne snage 150 kW (204 KS). Nosivost je 775 kilograma.

Kupcima je na raspolaganju Toyota Relax garancija koja se produžava redovnim servisiranjem vozila kod ovlašćenih Toyotinih partnera do 10 godina ili 185.000 pređenih kilometara. Toyota Relax nudi i jedinstvenu dodatnu garanciju za pneumatike, koja uključuje besplatan prevoz vozila do najbližeg Toyota ovlašćenog servisa gde će se oštećeni pneumatik popraviti ili zameniti novim, ekvivalentnih karakteristika.

Povezane teme: Toyota, Land Cruiser N1, Toyota Land Cruiser
Ovu vest nije moguće komentarisati.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»