Prvi susret Cars & Coffee u Srbiji

U nedelju 19. maja, održan je prvi Cars & Coffee skup u Srbiji. Cars & Coffee je koncept koji ujedinjuje vlasnike i zaljubljenike u klasične, egzotične i modifikovane automobile na jedinstvenom skupu čiji je cilj druženje pod okriljem zajedničke strasti.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Cars & Coffee je događaj koji na prvo mesto stavlja ljude i događaj/SKUP na kom automobil vredi tačno onoliko koliko ga njegov vlasnik voli. Tako, među automobilima učesnika skupa našli su se i narodni Yugo i ekskluzivni Porsche, i maleni Mini i gigantski Cadillac.

Pionirski Cars & Coffee počeo je na Lukoil pumpi na autoputu E-70 u jutarnjim časovima uz trideset odabranih vozila i njihovih posada, a na kafi i doručku pridružile su se zlatne odbojkašice, reprezentativke Srbije i aktuelne svetske i evropske šampionke. U jedanaest časova, kolona se zaputila na privatni deo događaja u Kaštelu Ečka nadomak Zrenjanina. Učesnici skupa ugošćeni su na ručku u jednom od najlepših vojvođanskih kaštela, provevši sunčano popodne u prostranom vrtu ovog zdanja punog istorije.

Sa početkom u 16:30, zrenjaninski Trg Slobode bio je mesto javne izložbe ovih zanimljivih i jedinstvenih automobila. Tom prilikom, građani Zrenjanina imali su priliku da sa gostima razmene iskustva i sa njima podele svoju automobilsku ljubav.

Uz kafu i razgovore o automobilskoj strasti koja nas sve pokreće, stvaramo novu generaciju zaljubljenika u automobile kojoj nije bitno ni koji je automobil noviji, ni koji je stariji, skuplji, niti brži. Bez ikakvih predrasuda, na prvom Cars & Coffee skupu, kao i na svakom sledećem koji će biti održan, ljubav i prijateljstvo bile su jedine vrednosti koje se neguju.

Povezane teme: Cars & Coffee, auto skup, zrenjanin
Ovu vest nije moguće komentarisati.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»