Novi Range Rover EVOQUE u Srbiji

Beograd, 20.03. - Kompanija British Motors sinoć je pred velikim brojem zvanica iz poslovnog, kulturnog i javnog života, sportista i medija, predpremijerno u Srbiji predstavila novu generaciju Range Rover Evoqua, najmanjeg modela iz game Range Rover.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Uz vizuelne i audio efekte, model je predstavljen a gosti su mogli da vide dve verzije modela u beloj i Nolita Grey sivoj boji. Novi Evoque će od 21.marta biti izložen na štandu British Motorsa u hali 1 beogradskog sajma. To je ujedno i evropska sajamska premijera ovog popularnog Range Rovera koji se širom sveta od svog lansiranja 2011 godine, prodao u preko 800 hiljada primeraka.
Konferencija za medije povodom izlaganja na 54. Međunardonom salonu automobila održaće se na štandu British Motors u areni hali 1 Beogradskog sajma, u 13 časova, 21. marta.

Novi Evoque je otelotvorenje modernističkog pristupa dizajnu koji ima Range Rover. Smela evolucija koja zadržava suštinu Evoque-ovog karaktera. Visok pojas i opadajuća linija krova ističu jedinstveni mišićavi profil, stvarajući pouzdan i dinamični stav.


Evoque-ove privlačne proporcije mu daju veličanstveno prisustvo, zajedno sa novim ugladjenim dizajnom farova sa brišućim pokazateljima pravca ili zmigavcima. Oble kvake i izglačani bakarni detalji su odraz savremenog dizajna.
Enterijer novog Range Rover Evoque-a je spoj prefinjene elegancije i čistih, slobodnih površina. Najnovija tehnologija u kombinaciji sa najfinijim materijalima i detaljima daju otmen i luksuzan ambijent.
Zahvaljujući četvorostranom panoramskom krovu, enterijer je okupan prirodnom svetlošću, a pozadi je prostor proširen radi dodatnog komfora za putnike.

 

TEHNOLOGIJA
U srcu ovog prelepog enterijera leži naš Touch Pro Duo sistem sa dva ekrana. Ovaj intuitivni interfejs se kontroliše ili dodirom ili glasom a prekidači na volanu koju su nevidljivi dok se ne upale postavljaju ključne funkcije na dohvat ruke.
Interaktivni displej visoke rezolucije od 12.3 inča vam daje ključne informacije tačno gde su vam potrebne. Prednji displej u boji projektuje mnoštvo dodatnih informacija na verobransko staklo.

Jonizacija vazduha poboljšava kvalitet vazduha unutar vozila, koristeći nanotehnologiju da neutrališe viruse, mirise i alergene da duže održi zdraviju atmosferu.
Sa pad-om za pametni telefon, možete da pristupite omiljenim aplikacijama sa mobilnog telefona preko ekrana ili glasovnom komandom.
4G Wi-Fi Hotspot može da podrži do 8 mobilnih uređaja i obezbeđuje povezanost tako da se svi zabavljaju.
Aplikacija za daljinsko upravljanje vam omogućava da komunicirate sa vozilom preko vašeg pametnog telefona gde god da ste. Preko podešavanja temperature do pronalaženje lokacije parkiranja ili čak zaključavanje ili otključavanje automobila.


Opcija Pametnog Podešavanja vas prepoznaje na osnovu vašeg telefona i ključa dok prilazite vozilu i automatski konfiguriše sedišta i volan prema vašim prethodno unesenim ličnim podešavanjima. Takođe uči vaše navike, predlaže izbore medijskog sadržaja i redovne pozive.
Inovativni sistem jasnog pogleda na tlo koristi niz strateško pozicioniranih kamera da pruži pogled ispod automobila i dopušta vam da vidite kroz haubu. Ova genijalna tehnologija vam daje da vidite dalje od vaše direktne linije vida i time vam pomaže da bezbedno prođete prepreke koje mogu da vam se nadju na putu.
Novi Range Rover Evoque je opremljen diskretno postavljenom zadnjom kamerom kao i standardnim prednjim i zadnjim pomagalima za parkiranje koje služe za sagledavanje i razumevanje prostora oko vozila. Ovo ima mnoge prednosti, od kojih je jedna savršeno parkiranje svaki put.
Sa onlajn medijima, obimni muzički katalozi onlajn provajdera kao što su Deezer i TuneIn mogu da se slušaju direktno u vozilu, a nema potrebe za pametnim telefonom.

Opcionalni Meridian Surround zvucni sistem ima 15 savršeno smeštenih zvučnika koji donose onaj bogat i luksuzan zvuk koji se i očekuje od Range Rover-a.
Retrovizor sa jasnim pogledom je još jedan primer inovativne tehnologije od Land Rover-a. Sistem koristi diskretno pozicioniranu kameru u sklopu antene koja generiše sliku prikazanu preko HD displeja na multifunkcionalnom retrovizoru, osiguravajući tako jasan pregled čak i kada je zadnji deo potpuno popunjen.
A kada Sunce zađe, enterijer oživi sa atmosferskim svetlima podesivih boja i jačina, izbor prema raspoloženju je samo vaš. Matriks LED farovi nisu samo estetski zapanjujući. Prliagodljiv snop svetlosti osvetljava put impresivnim dometom. Sistem takođe optimizuje upotrebu snopa blokirajući segmente snopa kako vozila ispred ne bi bila ometana, bez potreba za oborenim svetlima i gubitkom osvetljenja.

 

SVESTRANOST
Svaki detalj novo Range Rover Evoque-a je genijalno osmišljen, kao aktivacioni ključ koji vam omogućuje otključavanje i zaključavanje vozila bez potrebe za ključem.
Prostor za odlaganje je povećan sa mnoštvom genijalnih rešenja pametno raspoređenih kroz čitavo vozilo.
Zadnji deo automobila je dizajniran za maksimalnu multifunkcionalnost sa 40:20:40 sklopivim sedištima, omogućavajući vam da prilagodite stražnji deo vašim potrebama.
Ako su vam ruke pune, zadnji senzor na pokret vam omogućava pristup prtljažniku jednostavnim podizanjem noge do senzora smeštenih na obe strane zadnjeg branika. Range Rover Evoque nudi velikodušan prtljazni prostor za ovakav kompaktan SUV (Do 591 litar).

 

PERFORMANSE
Novi redizajnirani Range Rover Evoque nudi izvanredne performanse.
U kombinaciji sa sasvim novom šasijom, inteligentna arhitektura oslanjanja pruža izuzetno prefinjeno iskustvo vožnje.
Prilagodljiv dinamički sistem obezbeđuje savršen balans između komfora i kontrole u svakom trenutku.
Range Rover Evoqueima ima 6 prethodno podešenih modova vožnje da udovolje vašim vozačkim željama. Dinamični mod pruža bolji odziv i sportsku vožnju.
Prilagodljiva dinamika nudi vam mogućnost podešavanja karaktera vožnje vašeg Evoque-a, kao što je regulisanje dovoda goriva, tačke prenosa brzine, oslanjanje i upravljanje.
Poboljšavajući performanse još više, Sportshift Selektor vam omogućava da se direktno povežete sa uzbudljivim iskustvom vožnje.
Aktivna linija vožnje nudi usmeravanje obrtnog momenta, prebacujući ga s jednog zadnjeg točka na drugi pri skretanju. Ovo, u kombinaciji sa usmeravanjem obrtnog momenta kočenjem, koje prati komande upravljača, daje superiorne nivoe prijanjanja.
Dinamična kontrola stabilnosti osigurava optimalno prijanjanje i stabilnost u svakom trenutku.
Novi Range Rover Evoque dolazi sa izborom od čak 7 različitih motora. Ovi laki, kompletno aluminijumski, četvorocilindrični, Ingenium motori kombinuju prefinjene performanse sa optimalnom efikasnošću.
Tihi napredni dizel motori se nude sa izlaznom snagom sa 150, 180 ili 240 konjskih snaga, dok se privlačni benzinski motori nude u 200, 249 ili 300 konjskih snaga.
Pogon na sva 4 točka upotpunjuje MHEV, ili laka hibridna tehnologija.
Sistem crpi energiju od usporavanja i preraspoređuje je da olakša ubrazavanje, potrošnja goriva je manja a vozilo je bolje prema zivotnoj sredini.

 

MOGUĆNOST
Stabilni Evoque je sve što biste očekivali od Range Rover-a.
Pogon na sva 4 točka prenosi snagu na točkove sa najvećim prijanjanjem, osiguravajući kontrolisano upravljanje u svim uslovima.
Terrain Response 2 Sistem automatski bira najbolji mod vožnje prema površini, pružajući izvanredne terenske sposobnosti, na svim terenima.
U izazovnim terenskim prilikama, inovativni sistem jasnog pogleda na tlo osigurava optimalnu vidljivost, dajući pogled na teren ispod haube.
Terenska geometrija omogućava stabilno i samouvereno kretanje i po najtežem terenu.
Kontrola kretanja na svim terenima pomaže održanju stalne brzine u terenskim uslovima, dopuštajući vam da se potpuno usredsredite na upravljanje.
Kontrola vožnje nizbrdo pomaže pri spuštanju niz teske nizbrdice.
Kontrola postepenog oslobađanja pruža pojačanu kontrolu pri kretanju niz strme nagibe, sprečavajući vozilo da prerano ubrza.
Sistem low traction je još jedna inovativacija. Sistem je dizajniran da obezbedi optimalno prijanjanje pri kretanju po klizavim površinama kao što su blato ili sneg.
Range Rover Evoque drži vodeće mesto u klasi po gaženju dubine od 600 mm a sa senzorima, informacije o dubini gaza su prikazane na tačskrinu u realnom vremenu.
Novi Range Rover Evoque – osobenog dizajna, izuzetnih mogućnosti i prefinjenog srca.

Povezane teme: Range Rover Evok, range rover, evoque
Ovu vest nije moguće komentarisati.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»