Neodoljiva sajamska ponuda za Jaguar E-PACE / VIDEO Video

Beograd – Povodom predstojećeg Međunarodnog salona automobila u Beogradu, kompanija British Motors pripremila je specijalnu prodajnu ponudu za model marke Jaguar, koja važi od danas.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

U specijalnoj ponudi je model Jaguar E-PACE, prvi Jaguarov kompaktni SUV, po ceni od 29.990 evra (u dinarskoj protivvrednosti). Model u ponudi pokreće 2.0 dizel motor od 150KS, uparen sa manuelnim menjačem. Paket opreme uključuje navigaciju, multifunkcionalni kožni volan, Bluetooth, tempomat, LED svetla, kameru za vožnju unazad, parking senzore napred i pozadi, zatamnjena stakla, 18” aluminijumske naplatke i duple krajeve izduvnog sistema koji doprinose ovoj jedinstvenoj kombinaciji izgleda, agilnosti i dinamične vožnje.
Model u ponudi dostupan je u crnoj, crvenoj i beloj boji. Količine su ograničene, a ponuda će važiti do 31. marta.

E-PACE je sportski automobil inspirisan SUV terencima. Kabina je elegantna i u potpunosti usredsređena na vozača, dok njen ukupni kapacitet odgovara zapremini od 1,234 litara tovarnog prostora. E-PACE je drugačiji, u svakom smislu te reči, dinamičan, agilan sportski terenac sa linijama kupea.

Jaguarov model E-PACE osvojio je pet zvezdica na EURO NCAP testiranju, što potvrđuje da je ovo vozilo među najbezbednijima na tržištu. E-PACE nudi izvanrednu zaštitu za odrasle, decu i pešake, pa je zato vozilo dobilo visoke ocene u svim kategorijama. Čitav niz bezbednosnih sistema koji u ovom vozilu dolaze kao deo standardne opreme - poput sistema za hitno kočenje do detekcije pešaka i asistencije pri održavanju saobraćajne trake, uzajamnim delovanjem obezbeđuju naprednu zaštitu.

 

Povezane teme: Aleksej Jagudin, e-pace, Jaguar E-Pace, British Motors, sajam automobila u beogradu, međunarodni sajam automobila, beograd, Euro ncap
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»