Predstavljeno novo ČUDO OD AUTA!

U Londonu je predstavljena druga generacija jednog od najprodavanijih kompaktnih luksuznih SUV-ova, Range Rover Evoquea.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Prošla generacija predstavljala je svojevrsnu prekretnicu za marku Land Rover, odnosno Range Rover, a novi model preuzima mnoge tehnologije iz impresivnog Velara. Od većeg Range Rovera pozajmljen je i dizajn, tako da je najmanji Range Rover odmah prozvan malim Velarom (Baby Velar).


Dimenzije automobila gotovo se nisu menjale, ali u unutrašnjosti zbog nove platforme nudi mnogo više prostora. Takođe, prtljažnik od 591 litre za automobil dugačak 437 centimetara zaista je impresivan. Uticaj Velara vidljiv je i u unutrašnjosti, koja je s dva velika zaslona osetljiva na dodir i digitalnim instrumentima poslednja reč tehnike.

I u pogledu voznih osobina Evoque jako podseća na Velar. Mnogo je tiši i udobniji i, za razliku od većine konkurenata, vrlo sposoban i na terenu. Udaljenost od podloge iznosi 21,2 cm, a uglovi koje može savladati prilikom uspinjanja i spuštanja su vrlo veliki.

 

Opširnije pročitajte OVDE.

Povezane teme: land rover, Range Rover Evoque, novi model
Ovu vest nije moguće komentarisati.