FIAT - Večito mlad

Legendarni automobil italijanskog brenda FIAT – model „500“ ove godine slavi svoj 61. rođendan. Uz neodoljivi spoj elegancije i smelosti „500“ je decenijama prepoznatljv kao neprolazna ikona stila i automobil sa karakterom.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Taj poseban dan proslavljen je i u Beogradu uz isticanje najnovije verzije pod imenom Collezione, koja je imala svoju premijeru u martu na Salonu automobila u Ženevi.
Tim povodom na proslavi rođendana u Tranzit baru prisustvovali su vlasnici popularnog „fiće“, specijalizovani mediji i mnogobrojni ljubitelji brenda FIAT.
Osim promocije popularnog gradskog modela trenutno je u ponudi i komercijalna ponuda pod imenom 500 za 200 - “Veza a ne obaveza” - sasvim novi koncept vožnje koji predstavljen na ovogodišnjoj proslavi rođendana putem promocije prijatelja brenda FIAT.
Reč je o inovativnom konceptu koji omogućava da budući vozači savremenog „fiće“ jedino vode računa o nivou goriva u rezervoaru. Naime, sve ostalo već je uključeno u cenu pa za 200 evra tokom jedanaest meseci paket uključuje registraciju, set guma, redovan servis i kasko osiguranje.

Povezane teme: fiat, Fiat 500, Rođendan
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»