JEEP WRANGLER je spreman da vas zadivi

U Jeep Camp-u posetioci će imati mogućnost da iskuse ekskluzivno i pretpremijerno Wrangler, stavljajući model na test na posebno konstruisanom off road terenu.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Najvažniji događaj svake godine u kalendaru Jeep® Owners Group (J.O.G.) - će biti održan u Štajerskoj oblasti u Austriji u periodu od 13.-15.jula, i privući će više od 1.000 entuzijasta i preko 600 vozila.

Impresivna lokacija je trenutno mesto internacionalnog medijskog predstavljanja novog Jeep Wrangler modela. Upravo taj model će biti zvezda Jeep Camp-a kada će se i ljubitelji ovog brenda okupiti radi autentičnog brend iskustva u pravom JEEP stilu.

Novi Wrangler, koji je s lakoćom na gradskim ulicama kao i na neutabanim stazama, predstavlja legendarno off road JEEP junaštvo , superiorni komfor , autentični stil i najimpozatniju tehnologiju. Rezultat je najsposobniji Wrangler ikad napravlje a u zavisnosti od nivoa opreme, uključuje dva napredna sitema vožnje na ćetiri točka, Command-Trac i Rock Trac kao i Tru-Lock električne prednje i zadnje komore, Trac-Lok LSD i električnu prednju suspenziju.

Povezane teme: jeep, Jeep Wrangler, terenci, automobili, sajmovi, noviteti
Ovu vest nije moguće komentarisati.