Novo doba luksuza: Mercedes-Maybach Ultimate Luxury

Da je Kina sve značajniji igrač na tržištu potvrdila i smotra automobilskih noviteta u Pekingu. Trendu krosover modela očigledno nisu odoleli ni u „majbahu“.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Simbol najekskluzivnijih limuzina sada je uz podršku kompanije Mercedes rešio da smelo uđe na novu teritoriju, futurističkim konceptom koji je potpuno drugačiji od drugih.
Sa dizajnerske tačke gledišta, „majbahova“ studija promoviše markantnu masku hladnjaka i dinamičnu formu prednjih svetala. Impresivnoj pojavi iz profila dodatno doprinose upadljive alu felne u stilu turbine od čak 24 inča.
Vozilo nesvakidašnjeg oblika za pogon koristi čak četiri elektromotora ukupne snage 748 „konja“. Svaki od električnih agregata pokreće po jedan od točkova, čime se postiže impresivan pogon . Autonomija naprednog sistema omogućava prelazak 320 kilometara, dok je uz pomoć brzog sistema za punjenje, ispražnjenu bateriju moguće dopuniti za svega 5 minuta, čime putnici imaju na raspolaganju „bonus“ od 100 kilometara.

Moćni „majbah“ u enterijeru donosi kombinaciju minimalizma i luksuza, koji je naglašen obilatom upotrebom svetle kože. Harmoniju raskoša kompletirali su detalji od drveta i hroma. Nije zapostavljena ni multimedija, pa su montirani ekrani dijagonale 12,3 inča.

 

Povezane teme: Maybach, Mercedes, Ultimate Luxury

Poslednji komentari

Vladimir
Ponedeljak, 30. 04. 2018. 13:32h
neregistrovan korisnik
Zbog čega ostavljaju toliki razmak između levog i desnog sedišta? Ovako čak deluje skučeno...