Koji modeli zrače sajmom - BG Car Show

Da Beograd prati aktuelnosti savremenih automobilskih tokova potvrdio je i DDOR BG Car Show, koji je počeo danas i traje do 28. marta.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Iako u pitanju nije tradicionalni sajam, već je pre reč o izložbi prodajnog karaktera, posetioci najznačajnijeg regionalnog događaja će nakon Ženeve imati priliku da vide nekoliko interesantih premijera, barem kada je srpsko tržište u pitanju.

Virtuelni sajam automobila 2018 pogledajte OVDE.U prvom planu svakako će biti automobil godine „volvo XC40“, zatim „hjundai i30N“, „sitroen C4 kaktus“, „mercedes CLS“, „X-klasa“, „audi A7 sportbek“, kao i novi BMW „X2“, „mini heč LCI“, ali i „rejndž rover evok“ bez krova, „jaguar i-pejs“ i atraktivna „kija stinger“.

Najskuplji izloženi automobil svakako je „Lamborgini hzrakan GT3“ koji košta skoro 500.000 evra.
 

Osim po premijerama, ovogodišnji DDOR BG Car Show 06 će uz sajam motocikala Motopassion biti u znaku jubileja - 80. godišnjice prvog Međunarodnog salona automobila, održanog marta davne 1938. godine. Podsećanja radi, na prvom salonu automobila učestvovalo je više od 100 izlagača sa svih meridijana, a bilo je izloženo čak 375 vozila.
 

Osam decenija kasnije, nastupajući sajam primiće posetioce svakoga dana u periodu od 10 do 20 časova. Cena pojedinačne ulaznice je 300 dinara, grupnе 200, grupne za đake i studente 150 dinara, a sajamski parking će se plaćati 100 dinara po započetom satu. Tokom „porodičnog dana“, 27. marta, cena porodične ulaznice biće 500 dinara, a važiće za decu do 16 godina starosti u pratnji roditelja.

Povezane teme: sajam, bg car show, jaguar, range rover, lamborgini, DDOR BG Car Show

Poslednji komentari

vladan
Subota, 24. 03. 2018. 13:59h
neregistrovan korisnik
alfa romeo stelvio zvezda.