U znaku premijera

Šesti po redu DDOR BG Car Show i 12. Međunarodni sajam motocikala Motopassion održaće se od 22. do 28. marta na Beogradskom sajmu.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Tačno 306 izlagača iz dvadesetak zemalja, predstaviće 34 automobilska brenda sa 41 premijerom ili sasvim novim modelom automobila, koje je vodeća svetska produkcija lansirala u proteklih godinu dana. Za ljubitelje dvotočkaša Motopassion će ugostiti 73 izlagača, koji će predstaviti 36 brendova motocikala, ATV i ostalih motornih vozila i bicikala, sa čak 41 novitetom. U prvom planu svakako će biti modeli „volvo XC40“, „audi A7“, „mercedes CLS“ , kao i novi BMW „x2“.
Sajm se održava na više od 41.000 kvm izložbenog prostora, a očekivani broj posetilaca je oko 120.000. Takođe, proizvođači lakih privrednih vozila predstaviće 10 renomiranih brendova sa 19 noviteta. Renomirani svetski proizvođači koji posluju na domaćem tržištu, biće posetiocima na raspolaganju u šest hala Beogradskog sajma. Premijum brendove će sa svojom aktuelnom ponudom, specijalno za ovu priliku u hali 3, predvoditi Mercedes, BMW, Audi, Land Rover i Jaguar.

Ovogodišnji sajmovi automobila i motocikala održavaju se u znaku izuzetnog jubileja - 80. godišnjice Prvog međunarodnog salona automobila, održanog marta 1938. godine. Bila je to prva samostalna, specijalizovana sajamska manifestacija tek rođenog Beogradskog sajma, održana svega pola godine posle Prvog beogradskog sajma iz septembra 1937. Beogradski sajam je tako postao jedan od devet zvanično registrovanih salona automobila u Evropi, pa samim tim i jedna od metropola svetske automobilske industrije. Interesovanje izlagača bilo toliko da su svi štandovi i svi prostori još u polovini izgradnje bili izdati, pa je odbijeno čak 117 izlagača kojima nije mogao da bude obezbeđen prostor. Na sajmu je bila prisutna kompletna elita tadašnje svetske industrije automobila, koji je posetilo 40.000 ljudi.
Nastupajući BG Car Show primiće posetioce svakoga dana u periodu od 10 do 20 časova. Cena pojedinačne ulaznice je 300 dinara, grupnе 200, grupne za đake i studente 150 dinara, a sajamski parking će se plaćati 100 dinara po započetom satu. Tokom “Porodičnog dana”, 27. marta, cena porodične ulaznice biće 500 dinara, a važiće za decu do 16 godina starosti u pratnji roditelja.

Povezane teme: sajam automobila, bg car show, automobili, izložba
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»