Prve fotografije: Hjundai „santa fe“ i zvanično

Najnoviji model kompanije iz Južne Koreje konačno je debitovao u serijskom izdanju. Kao predstavnik sve popularnijeg D-SUV segmenta, novi „santa fe“ ima velike ambicije na globalnom tržištu.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Najveći automobil u fabričkoj ponudi prirodno nudi najsavremeniju tehnologiju i atraktivnu pojavu. Dizajneri su nesumnjivo najviše pažnje posvetili prednjem delu koji je dobio novi identitet. Zahvaljujući markantnim svetlosnim grupama i kaskadnom „grilu“ novi „santa fe“ garantovaće radoznale poglede.
Četvrta generacija SUV-a ne krije premijum karakter koji će se obraćati najzahtevnijim kupcima. Tako će buduće vlasnike u enterijeru dočekati pažljivo odabrani materijali, viši nivo izrade ali i bogatija oprema. Kao što možete videti na fotografiji, „santa fe“ u odabranim paketima opreme imaće enterijer od kože, savremeni multimedijalni sistem i startovanje automobila na pritisak dugmeta. Novi „santa fe“ samouvereno ističe i liderski prostor u klasi, koji je posledica dužine od 4.770 milimetara, ali i produženog međuosovinskog rastojanja.
Hjundai ništa nije prepustio slučaju, pa je mnogo pažnje posvećeno aktivnim i pasivnim sistemima bezbednosti, poput „Rear Cross Traffic Collision Avoidance Assist“ koji upozorava vozače na nailazak vozila prilikom isparkiravanja unazad, u uslovima slabije preglednosti. Svetska premijera nove generacije modela „santa fe“ biće svečano organizovana u toku februara kada ćemo imati i više informacija o dostupnim motorima i cenama, dok je zvanični debi rezervisan za pozornicu Salona u Ženevi.

Povezane teme: Hyundai, Santa Fe, SUV
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»