Novosadski Salon automobila: mnogo premijera!

Na prostoru Novosadskog sajma do nedelje traje Salon automobila na kojem će posetioci moći da vide i 20-ak srpskih premijera.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Među atrakcijama Salona izdvajaju se modeli iz Folksvagen grupe, a svakako je intersantna pojava novog "audija A8", koji je bio izložen samo prvog dana Salona. U Novi Sad je stigao jedan od samo pet trenutno naprevljenih primeraka u produženoj verziji, a ovih dana bi'e promovisan kroy sve salone prodajne mreže u Srbiji.

Od ostalih premijera, tu su "folksvageni" "arteon", kojem je ovo ujedno domaća premijera, baš kao i malom "korosveru" "T-rok", dok je "polo" na Salon stigao u karavanu koji je organizovan od Beograda, na svojevrsnoj novinarskoj prezentaciji.

U ponudi Seata, izdvaja se "ibica", koja se u cenovnicima u Srbiji pojavila tek pre nekoliko nedelja.

Od ostalih proizvođača, Nisan je izložio restilizovane "kaškaija" i "iks-trejl" koji su takođe prilično "sveži" na svetskom tržištu, dok se Opel u Novom Sadu pojavio sa "kroslendom X".

Automobil je početkom godine prikazan samo predstavnicima medija, a smotra u novom Sadu prva je prilika da automobil uživo vide i potencijalni kupci.

Od "premijum" modela, u Novom Sadu se svakako ističu Lend Roverov "velar", koji goste dočekuje na samom ulazu između hala, dok je kompanija "Grand Motors" izložila novi "volvo XC60", kao i "infiniti Q60".

Među "fordovima", prva zvezda je svakako poptuno nova "fijesta", iako štandom dominira "mustang"… BMW je u Novom Sadu premijerno predstavio "seriju 6 GT", a Novosađani i njihovi gosti dobili su priliku da među prvima u svetu vide novi Sitroenov "C3 kroser".

Kao što je i uobičajeno i ova manifestacija biće prodajnog karaktera, tako da posetioci mogu da, uz prateće sadržaje, očekuju i popuste i sajamske akcije…

 

Povezane teme: Salon automobila u Novom Sadu, Automobilske premijere, Audi A8L
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»