Prve slike novog "dačija dastera": pogledajte izbliza!

Posle više od sedam godina eksploatacije dve verzije prve generacije, došlo je vreme da Dačija predstavi potpuno novi "daster"!

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Aktuelna generacija prodata je u preko milion primeraka, a tržište je osvojila robusnošću, prihvatljivim izgledom, a posebno cenom koja ga je učinila jednim od traženijih malih "terenaca" na tržištu. Novi "daster" dobio je robusniji izgled koji odgovara njegovom "pedigreu", donoseći dozu ozbiljnosti - sa novom "atakama narandžastom" bojom, novi "daster" napred podseća na stari "lend rover frilender", dok stop-svetla pozadi neodoljivo podsećaju na slična rešenja kod Fijatovog "renegejda"...

Prilikom predstavljanja prvih zvaničnih slika novog modela, nisu navedene tehničke karakteristike "trećeg dastera", a pretpostavlja se da će novitet, kad je enterijer u pitanju, imati "pozajmljenu" arhitekturu aktuelne verzije koja je detaljno osvežena prošle godine, kad je "daster" dobio i EDC menjač.

Više detalja saznaće se na svetskoj premijeri, koja je zakazana za 12. septembar, na Salonu u Frankfurtu...

Povezane teme: Dačija, Dačija daster, Dacia, Dacia duster, Salon automobila u Frankfurtu

Poslednji komentari

Prasnjavi
Petak, 01. 09. 2017. 07:50h
neregistrovan korisnik
Pre 2 god ja kupio novu Dačiju dizel a moj rodjeni brat, baš kao što ti reče, polovnog Pasata sa 6 god. Smejao mi se dok nije uradio generalku i pola trapa zamenio. Ja i dalje vozim auto u garanciji sa 35K kilometara i nemam nikakvih troškova sem zamene ulja na 20k i tako će biti BAR još 4-5 god a on gleda kako da ga udomi da izvuče neke pare. Ford reče "Najbolji auto....NOV auto"
Milovan
Petak, 01. 09. 2017. 00:22h
neregistrovan korisnik
Dodji u Sabac kad stigne sleper polupanih uvoznih krseva na najveci plac ,pa kupi polovan.
Marko45
Četvrtak, 31. 08. 2017. 12:56h
neregistrovan korisnik
Bolje kupiti polovnog zapadnjaka nego novog Dastera.
Dejan
Četvrtak, 31. 08. 2017. 11:03h
neregistrovan korisnik
Sta je tu super ? Slika, auto, ? U ovoj verziji ( Lauerate) na slici kosta preko 17 kilo eura, naravno niko nije normalan da to kup,i mnogi idu na najbedniju klot verziju. E sad pitanje, i da kupujes daciju prasinara na npr. 14-15kilo eura ili da nadjes za te pare nekog mercedesa 3-5 god sa nebitnom kilometrazom i da se vozis kao co`ek !!!
Srbojlo
Četvrtak, 31. 08. 2017. 10:28h
neregistrovan korisnik
Pa... Ne vidim tu ništa novo, samo blagi facelift. Sve je manje-više već viđeno.