Pežoove premijere i akcijske cene za Salon automobila

Kao što su ljubitelji Pežoovih vozila navikli i ove godine na štandu u hali 1 biće izloženi najatraktivniji modeli iz game, a što je još važnije spremni su i specijalni sajamski uslovi kupovine.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Definitivno zvezda štanda će biti mnogosturki osvajač titula u poslednjih 5 meseci. Na lovorikama trostrukog trijumfa modela 3008 DKR, "pežo 3008" je na Salonu u Ženevi odneo titulu za automobil godine “Car of the year” u izboru 58 novinara iz 22 zemlje. I pored 20 titula osvojenih širom kontinenta, ovaj model je svoju dominaciju potvrdio i u Srbiji osvojivši nagradu za automobil godine kao i za SUV godine u izboru čiji su žiri činili članovi Asocijacije automobilskih novinara Srbije.

Pored ovog šampiona na podijumu za premijere biće još jedno SUV vozilo, ali sa 7 sedišta - novi 5008. Model koji je sve promenio osim naziva, stiže sa najnovijim I cockpitom , nudi veoma široku modularnost uz elegantan i dinamičan dizajn. Za 11 cm duži od prethodnika i 19 cm od modela 3008, sa ukupnom dužinom od 4.64 metra , pruža vozaču i putnicima maksimalan komfor koji od njega svi i očekuju.

Svakako model koji je veoma zanimljiv za naše tržište dočekao je svoju novu verziju. Svi posetioci Salona automobila imaće čast da premijerno vide novi "301" i priliku da izaberu odgovarajući model sa velikog lagera. Putem finansijskog lizinga ovaj automobil je dostupan za 118 evra mesečno u "Active" paketu opreme sa benzinskim motorom.

U okviru kampanje “Ima sve“ , uvoznik Euroimpex autogroup je pripremio puno iznenađenja i akcijske cene koje kupci mogu da iskoriste već sada, a ponuda se odnosi na konkretne pakete opreme sa uključenom metalik bojom. Najprodavaniji model, "208", dostupan je za 114 evra mesečno sa "1.2 Puretech" motorom u paketu opreme koji sadrži klima-uređaj, ekran osetljiv na dodir, svetla za maglu, metalik boju, led dnevna svetla.

Treći predstavnik SUV tima, gradski krosover , restilizovani "2008" takođe sa "1.2 Puretech" motorom i opremom koja sadrži : klima-uređaj, ekran osetljiv na dodir, svetla za maglu, metalik boju i kožni volan dostupan je za 150 evra mesečno. Kao predstavnik modela sa dizel motorom, "308" sa 1.6 Hdi agregatom i 100 KS u paketu sa automatskom klimom, ekranom osetljivim na dodir, metalik bojom, svetlima za maglu i kožnim volanom, putem lizinga je dostupna za 172 evra mesečno.

Za sva tri modela kalkulacije su date za 30% učešća, rok otplate od 72 meseca i NKS od 3,25%.

U hali 4 biće izložena kompletna gama dostavnih vozila uključujući premijeru novog "experta" kao i najnoviji model "traveller", dok će svi ljubitelji dvotočkaša u hali 7 moći da vide najnovije modele Pežoovih skutera.

 

Povezane teme: Peugeot, Peugeot 3008, Salon automobila u Beogradu, Prodaja novih automobila

Poslednji komentari

Vuki
Utorak, 21. 03. 2017. 13:11h
neregistrovan korisnik
Surovo dobar..
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»