Salon u Beogradu: BMW i Mini sa preko 30 eksponata

Na predstojećem 53. Međunarodnom Salonu automobila u Beogradu Delta Motors, generalni distributer BMW i Mini vozila, prvi put će nastupiti u hali 2A, gde će, na izložbenom prostoru od 2.000 kvadratnih metara, ekskluzivno predstaviti vozila iz game BMW grupe.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Prvi put na našem tržištu biće predstavljen podbrend, "BMWi" vozila, sa najatraktivnijim predstavnikom, modelom "i8". Premijerno će biti prikazan potpuno električni automobil "i3", prvi serijski model dizajniran za maksimalnu ekološku održivost, od samog razvoja automobila do njegove proizvodnje i svakodnevne upotrebe.

Posle nedavne evropske premijere novog modela "serije 5" i posetioci Salona moći će da vide sedmu generaciju “petice” koja predstavlja ambasadora moderne poslovne limuzine. U prethodnih šest generacija prodato je 7,8 miliona jedinica ovog modela, koji je jedan od najvažnijih u BMW gami.

Premijerno će biti prikazani i restilizovani modeli "serije 4", "gran kupe" i "kabrio" koji u Beograd stižu odmah posle svetske premijere na Sajmu automobila u Ženevi.

Poseban deo prostora biće rezervisan za "M" i "M performans" modele - "M6", "M550xi" i "M2 kupe". Pored navedenih premijera, "Delta Motors" će publiku upoznati i sa ekskluzivnim modelom napravljenim povodom stogodišnjice brenda, primerkom "serije 7" u "Individual" paketu opreme, koji je jedan od 100 proizvedenih za ceo svet.

Poseban deo hale 2A namenjen je brendu Mini i biće posvećen potpuno novom modelu "kantrimen". Pored ovog modela, biće izloženi i "mini kabrio", kao i "džon kuper vorks", najsnažniji predstavnik game.

Prvi put posetioci će imati priliku da se upoznaju sa čuvenim brendom "Rols Rojs", jednim od najluksuznijih brendova na svetu.

Na "motopešn" izložbi BMW će u hali 9 premijerno predstaviti nove modele motocikala - "S 1000 R", "R 1200 GS" u paketima "reli" i "ekskluziv", kao i "R Nine T skrembler".

 

Povezane teme: BMW, Mini, Salon automobila u Beogradu, Rolls Royce, Motopassion

Poslednji komentari

Vuki
Subota, 18. 03. 2017. 14:04h
neregistrovan korisnik
Gube trku, sa Kineskom imperijom..
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»