Rols-Rojs na Salonu automobila u Beogradu!

Predostojeći Salon automobila u Beogradu, prema najavama uvoznika, biće jedan od najzanimljivijih poslednjih nekoliko godina, kad su noviteti u pitanju. preko 50 novih modela imaće zvaničnu promociju na tržištu Srbije, većina njih i kad je u pitanju region, a jedna velika svetska automobilska marka prvi put će se zvanično pojaviti pod kupolama Beogradskog sajma.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Kao specijalni gost kompanije "Delta Motors", u hali 2A pojaviće se kompanija "Rolls Royce Motor Cars", a ovom prilikom biće izložen izuzetan primerak automobila ove kuće - model "rols rojs goust blek bedž", vrhunska poslovna limuzina, koja oduševljava svojom pojavom, vrhunskom izradom i tehničkim karakteristikama.

- Oduševljeni smo što ćemo prilikom našeg debija na Salonu u Beogradu imati prilike da izložimo upravo ovaj model - izjavio je Peter Šopman, regionalni direktor "Rols Rojsa". - Naše prisustvo pokazuje rast važnosti regiona Centralne i Istočne Evrope za Rols-Rojs, a vidimo i budući rast u godinama koje dolaze.

Model "goust blek bedž" (Ghost Black Badge) nije slučajno izabran za zvezdu štanda, ali i čitavog Salona - jedan od važnijih čalnova prilikom kreiranja bio je beogradski dizajner Pavle Trpinac, koji će se pojaviti na Salonu tokom novinarskog dana, ali i prilikom prvog dana za publiku 24. marta.

- Ostvario sam san tako što ću biti deo Salona automobila u Beogradu i to kao predstavnik vrhunskog simbola uspeha. na Salonu kojeg sam prvi put posetio sa ocem još kao dete - uzbuđen je Trpinac.

Salon automobila u Beogradu biće otvoren za publiku od 24. marta do 2. aprila. Detaljnije informacije o brojnim premijerama, radnom vremenu i cenama ulaznica na ovoj smotri možete pronaći u novom, 156. broju "Auto Bilda" koji će se u prodaji naći već od 16. marta.

 

Povezane teme: Rolls Royce, Rols Rojs goust blek bedž, Salon automobila u Beogradu, Delta motors

Poslednji komentari

Svetozar
Četvrtak, 16. 03. 2017. 08:37h
neregistrovan korisnik
Ovde ste Vuki u pravu, Rols ima prestiz i kvalitet koji niko nece dostici.
BMW
Sreda, 15. 03. 2017. 22:15h
neregistrovan korisnik
Naravno, od kada smo ga kupili.
Vuki
Sreda, 15. 03. 2017. 16:56h
neregistrovan korisnik
RR je auto!
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»