Sajam automobila u Nišu od petka do nedelje

Tradicionalni “Auto Moto Fest 2016.” sajam automobila održaće se u niškoj hali “Čair” od petka do nedelje. Sajam će okupiti ljubitelje automobila i motora uz bogatu ponudu prateće opreme.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Jedna od premijera Salona automobila u Nišu biće i nova generacija "korole"

- Na oktobarskom Sajmu automobila u Nišu biće predstavljeni najnoviji automobili, odnosno modeli koji nisu aktuelni samo na srpskom tržištu, već i u Evropi. Banke, lizing kuće, kao uostalom i sami uvoznici i dileri, najavili su da će za vreme održavanja sajma za sve kupce odobravati povoljnije uslove za nabavku novih vozila. Očekuju nas brojne premijere i bogat sajamski program - rekao je Saša Đorđević, menadžer Sajma automobila.


Pored brojnih premijera, među kojima se izdvaja nova generacija “tojote korole”, planirane su i prateće manifestacije, koje će upotpuniti trodnevno dešavanje, koje je već postalo tradicija. Osim novih i luksuznih automobila za publiku će verovatno biti interesantna i izložba oldtajmera. Tradicionalno i ove godine će biti dodeljene nagrade: Za najlepši štand (u kategoriji auto dilera i u kategoriji izlagača prateće opreme), za najautomobil (izbor publike i organizatora sajma) i za najlepšu hostesu. Svečano otvaranje je zakazano za petak u 11 sati, a radno vreme Sajma je od 8 do 20 sati.

 

Na “Auto Moto Festu 2016.” izlažu: Ford, KIA, Fiat, Tojota, Sitroen, Grejt Vol, Audi, Škoda, Reno, Dačija, Nisan, GAZ, Jamaha, Hjundai i Folksvagen, kao i auto-škole, auto-servisi i “rent-a-car” kuće.

Povezane teme: Auto Moto Fest 2016, Sajam automobila u Nišu, Tojota Korola, Čair, Hjundai, Folksvagen, Tojota, KIA, Fiat, Sitroen, Grejt Vol, Jamaha, GAZ
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»