LED svetla, novi upravljač i premeštena sirena Foto

Kao što je bilo i najavljeno, Dačija je na Salonu automobila u Parizu predstavila redizajnirane modele „sandero“ (klasičan i „stepvej“ verzija) i „logan“ (klasičan i karavanski MCV), dok je „daster“ u ponudi dobio i Renoov automatski EDC menjač sa dvostrukim kvačilom, kao i verziju sa dCi 110 motorom i prednjim pogonom.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Prodaja redizajniranih "logana" i "sandera" počinje u novembru

„Sandero“ i „logan“ su dobili prednju masku po uzoru na „daster“, blago su izmenjeni branici, odnosno maglenke. Dnevna svetla su sada sa LED tehnologijom, kao i zadnja sa četiri kvadratna LED svetla koja će predstavljati novi „svetlosni potpis“ za Dačijine modele.

 

Dačijini modeli su dobili i moderniji kokpit sa novim upravljačem sa četiri kraka

Glavna izmena u kabini je novi volan sa četiri kraka, a rumunski proizvođač je konačno i sirenu postavio na svoje prirodno mesto (centar upravljača). Novi su i materijali u kabini, kao i dezeni presvlaka. „Logan“ i „sandero“ su sa redizajnom dobili i kameru za vožnju unazad, odnosno sistem za pomoć pri kretanju na uzbrdici.

    Takođe, novi je i 1,0-litarski trocilindrični Sce benzinac sa 75 KS (zamena za stari 1.2 sa 75 KS). Na papiru, promene ne izgledaju kao bog zna šta, ali to je taktika sa kojom Dačija (više nego uspešno) opastaje poslednjih 11-12 godina. Pri tome, cena redizajniranog modela se neće promeniti.

    Povezane teme: Dačija, Dačija logan, Dačija sandero, Sandero stepvej, Logan MCV, Salon automobila Pariz, Dačija daster, Reno, EDC menjač, dCi motor, SCe motor

    Poslednji komentari

    Realno
    Utorak, 04. 10. 2016. 12:15h
    neregistrovan korisnik
    Jeftini za odrzavanje, ne kvare se cesto, dobri trapovi, mnogo losa zvucna izolacija i jos gora limarija!
    em
    Ponedeljak, 03. 10. 2016. 12:13h
    neregistrovan korisnik
    ej tebra, lik se podpisao: nista-bez-nemca pa posle komentar: veoma inovativno... ocigledno je da je cinican i nista mu nije dobro osim nemca, a kod nas kad spomenes nemca, prvo ide golf pa ostalo. sto su onda njegov komentar pustili kada je rec o daciji? da li to znaci da nemac kad napravi jos 22 golfa-pola istog dezena, to je ok i inovativno? inace sandero mi se svidjao i ranije, a pogotovo stepway.
    Kiza
    Ponedeljak, 03. 10. 2016. 10:31h
    neregistrovan korisnik
    hahahaha, ako si mu rekao!
    tebra
    Ponedeljak, 03. 10. 2016. 10:04h
    neregistrovan korisnik
    a sto da ti puste komentar na tekst o Loganu i Sanderu gde ti samo o golfu pricas? ok, kapiram, ne ulazu cak ni jace firme u dizajn, al opet, kod nas definitivno vazi - ili golf ili nista
    em
    Ponedeljak, 03. 10. 2016. 09:53h
    neregistrovan korisnik
    nisu mi pustili komentar, ocigledno admin ima afiniteta prema vw... ok, prvi put je bilo nekih reci(cenzurisanih),ali drugi put sve po propisu... ajde, treca sreca... kupio poznanik golfa, novog, pre otprilike pola godine. vidim ja izlazi on iz njega pa ga pitam koje je godiste. pogledao me popreko i onako ljutito kaze: pa ovo!!! ispalo je kao da ga zafrkavam... toliko o inovativnosti u dizajnu i kod nemaca...
    SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

    SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

    Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»