Novi "defender" stiže 2017.

Lend Rover trenutno radi na nasledniku jednog od najpoznatijih terenaca na svetu "defendera" koji ove godine ide u penziju, a jedan od viših zvaničnika britanske firme je ovih dana pružio uvid u budući model.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Britanski brend je svestan da zadatak zamene "defendera", koji je u proizvodnji nekoliko decenija neće biti nimalo lak. "Defender" je postao globalno poznat i poštovan zbog vrhunskih terenskih mogućnosti pa Lend Rover ne može prosto da ugradi retro prednju masku na moderan SUV i nada se najboljem.

 

Direktor dizajna Lend Rovera Geri Mekgovern je priznao da će naslednik preuzeti veliki broj stilskih rešenja sa aktuelnog modela: "Kada se pojavi na tržištu, ljudi

Prodajete polovni automobil?

Postavite besplatan oglas.

će znati da je u pitanju "defender", ali moderan "defender", rekao je dizajner. "Neće podsećati na "defender" koncepte" dodao je on misleći na "DC100" dizajnersku studiju koja je predstavljena na Salonu automobila 2011. u Frankfurtu.

 

Ponuda novog "defendera" će se sastojati od pet različitih verzija: par modela sa dvoja vrata, verzija sa četvoro vrata i dužim međuosovinskim rastojanjem kao zamena za "defender 110", kao i pikap modeli sa dvoja, odnosno četvoro vrata.

 

Jedino što se za sada sigurno zna je da će "defender" u ponudi biti sa četvoro i šestocilindričnim benzinskim i dizel agregatima, i naravno pogonom na sva četiri točka.

Povezane teme: Lend Rover, Lend Rover Defender, Terensko vozilo, Terenac, SUV
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»