Pogledajte najlepše hostese na Beogradskom sajmu automobila

Pažnju posetilaca 50. Međunarodnog sajma automobila, osim četvorotočkaša i dvotočkaša, privukle su i atraktivne hostese, koje su predstavljale dodatni razlog da ljubitelji automobilizma priđu i raspitaju se o izloženim modelima. Lepotice su za "Blic" otkrile da posao nije lagan, ali da za deset dana mogu da zarade veći iznos od prosečne plate u Srbiji.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Osim najnovijih modela automobila, prava atrakcija na sajmu su i prelepe hostese, koje su spremne da svakom posetiocu pruže informacije i podare osmeh.
- Studentkinja sam i bavim se modelingom, ali ovo mi je prvi sajam. Rad na Sajmu mi je najviše naporan zbog štikli jer mora da se stoji po ceo dan. Ponekad mi dobacuju i to mi veoma smeta - kaže Nevena Urošević (21).


- Prijavila sam se za ovaj posao preko agencije. Zanimljivo je da su bili organizovani kastinzi posebno za crnokose devojke, brinete i plavuše. Dnevnica je odlična i veoma sam zadovoljna poslom - rekla je Milena Majstorović (23).


- Najdraže mi je to što smo u patikama, jer je ovako znatno lakše izdržati po 10 i više sati. Prvi put sam na Sajmu, a posebno mi je drago što su i moje dve drugarice zajedno sa mnom na štandu - priča Nevena Jovanović (23).


- Planiram da se bavim promocijama dok ne nađem stalan posao. Ovo mi je treći sajam. Naporno je, ali za rad od deset dana plaćena sam više od prosečne mesečne plate u Srbiji - kaže Maja Mrkča (23).


- Za posao sam saznala preko Fejsbuka. Nisam imala nikakvih neprijatnih situacija. Najbitnije je kako se postavite. Devojke ne smeju da budu niže od 170 cm i moraju da nose konfekcijski broj od 36 do 38 - rekla je Marija Alfeidi (24).

- Devojke moraju biti lepe i to je prvi zahtev po kom su nas izabrali, ali moramo znati i neke osnovne informacije o automobilima koji su izloženi. Ovo je dobar posao, na kom može dobro da se zaradi i to veoma brzo - navela je Ana Nikolovski (25).


- Prošla sam kasting u agenciji za marketing. Njihov zahtev je bio da devojke budu komunikativne, raspoložene i nasmejane. Protekle godine radila sam nekoliko promocija, ali ova će mi se najviše isplatiti - rekla je Anđela Marković (23).


- Do ovog posla sam došla preko prijatelja. Nikad nisam imala neprijatna iskustva. Modelingom se bavim već šest godina. Za razliku od mišljenja koje vlada, vrlo malo devojaka na Sajmu se bavi manekenstvom - kaže Tijana Rajković (23).

Povezane teme: Sajam, Sajam automobila, Hostese, Devojke

Poslednji komentari

Zensko
Petak, 29. 03. 2013. 19:54h
neregistrovan korisnik
Da pogotovo kad urlicete za nama ko babuni bas se divno osecamo i kao hostese ko meso u izlogu
Devojka
Petak, 29. 03. 2013. 19:52h
neregistrovan korisnik
Bices moj kunem ti se
duca-jagodina
Petak, 29. 03. 2013. 12:31h
neregistrovan korisnik
Meni ovo vise lici na sajam erotike nego na sajam automobila ^_^
marija
Petak, 29. 03. 2013. 02:21h
neregistrovan korisnik
Lexus je najbloji i ima najlepsu hostesu!
ACORD
Četvrtak, 28. 03. 2013. 23:31h
neregistrovan korisnik
Hondina hostesa najlepsa od svu decu! salu na stranu, realno prelepa je!