"Golf GTI kabriolet - 31.000 evra

"Folksvagen" će prazan hod do septembra i sedme generacije "golfa" pokušati da ispuni kabriolet GTI verzijom svog kompakta, koji će biti predstavljen na Salonu automobila u Ženevi (od 8. do 18. marta).

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

"Golf GTI" je predstavljen 1976. dok se kabriolet verzija na ulicama našla tek tri godine kasnije. Pod haubom ženevskog modela nalazi se dvolitarski turbo-benzinac sa 210 "konja" dovoljnih za maksimalnih 237 km/h, odnosno za 7,3 sekundi do "stotke".

Sportska sedišta, aluminijumski točkovi od 17 inča, automatska klima i vrhunski audio-uređaj su deo standardne opreme "golfa GTI kabriolet", čija će početna cena biti oko 31.000 evra.

Povezane teme: Salon automobila u Ženevi, Folksvagen, Folksvagen GTI golf, VW, VW Golf

Poslednji komentari

golf-6
Sreda, 07. 03. 2012. 19:57h
neregistrovan korisnik
Imam novog golfa 6! Vozim ga vec 16 meseci i prezadovoljan sam! Dovoljno je reci da mami poglede i uzdahe, gde god da se pojavi! Sto se majstora tice. . . zaboravio sam sta to bese odlazak kod majstora?
drugiilitreci
drugiilitreci
Ponedeljak, 05. 03. 2012. 13:21h
Majstor živi od onoga čega ima. I ostali auto se popravljaju, nije VW najgori. Problem u Srbiji je to što nema dovoljno automobila da bi postojala dobra infrastruktura za održavanje. I onda najjača marka drastično iskoči. Ko ode npr. u Saharsku Afriku, videće dinosaurusa Pežoa ko pleve, i raja se tamo kune u njih. Zašto? Zato što je Pežo isplivao kao najjača marka iz ovih i onih razloga, i sad za to ima i delova i majstora i sve što treba. A Pežo je realno jedna od lošijih marki što se pouzdanosti i trajnosti tiče.
Trader
Ponedeljak, 05. 03. 2012. 13:04h
neregistrovan korisnik
Hm, pa malo bez veze, kupis sada na primer ovo, a vec u septembru ce nova verzija golfa i ovaj je odmah zastareo. Mislim da je malo zakasnio ovaj model..
rocky
Ponedeljak, 05. 03. 2012. 10:18h
neregistrovan korisnik
Ja automobil vozim jer zelim da stignem sa tacke A na tacku B, oni koji voze da bi bili vidjeni u kolima su seljaci. A ne verujem da se iko divi kad kad vidi automobil od par hiljada evra, mozda klinci u srednjoj skoli.
lol
Ponedeljak, 05. 03. 2012. 10:15h
neregistrovan korisnik
Kao prvo ja ne vozim golfa, a to sto citam ovaj clanak ne znaci da sa ljubitelj golfa, kao drugo auto nisam dobio od tate. Iznositi glupe pretpostavke o nekome koga ne poznajes samo dokazuje koliko si....
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»