Prodavac polovnjaka zaveo NAJBOGATIJU SRPKINJU!

Ćerka NAJBOGATIJE SRPKINJE IKADA se UDAJE za PRODAVCA POLOVNIH AUTOMOBILA: Za svadbu će ISKEŠIRATI više od 17 MILIONA EVRA!

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Petra Eklston, ćerka Bernija Eklstona, glavnog čoveka Formule 1 i Slavice Radić, žene koja je nakon razvoda postala najbogatija Srpkinja, uskoro staje i drugi put na ludi kamen, a spekuliše se da će ovo biti venčanje decenije na kome će novac teći u potocima.

 

Plavokosa lepotica se pošteno istrošila i kada se udavala za prvog supruga Džejmsa Stanta - tada je iskeširala više od 12 miliona funti, a ova cifra šokirala je čak i njenog oca koji je navikao da se kupa u luksuzu.

 

"Mislio sam da ja platim svadbu. Ali onda su mi rekli koliko bi trebalo potrošiti samo na piće, pa sam zaključio da je to apsurd", rekao je tada Eklston.

 

Izvori bliski porodici tvrde da će ovo venčanje biti još skuplje, ekskluzivnije i ekstravagantnije, a iznos je zaista neverovatan i sumanut - ovog puta organizacija će je koštati preko 15 miliona funti!

Svadba je zakazana za 10. avgust u luksuznom rizortu u Meksiku, a mladoženja je Sem Palmer, čovek koji joj je vratio veru u ljubav nakon burnog razvoda, iako dolazi iz višestruko skromnije porodice nego ona.

 

Naime, Palmer je odrastao u prosečnoj američkoj porodici - njegova majka drži salon lepote, a otac je prodavac polovnih automobila, a čak je i on sam preprodavao kola jedno vreme. Petru je upoznao preko muža njene sestre Tamara, sa kojim je blizak prijatelj.

 

Opširnije pročitajte na ŽENA portalu!

Povezane teme: prodavac automobila, polovni automobili, automobili
Ovu vest nije moguće komentarisati.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»