Najveća ponuda automobila na jednom mestu

Ukoliko niste stigli ili niste bili u mogućnosti da odete na autopijacu u Bubanj potoku, dobro znate da ponudu sa ovog najpopularnijeg mesta za razgledanje i kupovinu četvorotočkaša u Srbiji možete da pogledate na sajtu Mojauto.rs (www.mojauto.rs).

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Svake nedelje rano ujutru, već oko 6 sati skupljaju se prodavci na dva velika placa, glancaju svoje automobile i stoje na usluzi potencijalnim kupcima, u čemu im ekipa sajta mojauto.rs nesebično pomaže.

 

Njihova izložena vozila naša ekipa fotografiše i kreira AUTO OGLASE , koji su dostupni za pregledanje već oko 12 časova istog dana svima koji nisu bili u mogućnosti da dođu lično.

 

Ukoliko se kupac odluči za kupovinu vozila, na samoj autopijaci ima mogućnost da za 1000 dinara napravi kupoprodajni ugovor i bez problema odveze kupljeni automobil.


Pored automobila na ovom mestu se mogu naći i aksesoari poput raznih mirisa, ukrasa, sredstava za čišćenje i poliranje vozila. Tu su gume, felne, retrovizori, radkapne, antene i ostala potrebna oprema.

 

Treba naglasiti da su cene ove opreme značajno niže u odnosu na standardne.

 

Recimo, nove radkapne se mogu kupiti po ceni od 900 dinara pa naviše, mirišljave jelkice se kreću od 50 do 100 dinara a dobre polovne gume od 20 evra po komadu.

 

Može se videti "audi A3" 2002. godište po ceni od 5.000 evra pa naviše, "opel astra" 2007. godište po ceni od 4.000 evra. Naravno, sve istaknute cene nisu i fiksne, tu je staro dobro cenkanje pa se cena može oboriti i do nekoliko stotina evra.

 

Moguće su i zamene ukoliko želite da zamenite svoj postojeći automobil nekim drugim, te ako planirate kupovinu, prodaju ili zamenu automobila, autopijaca vas čeka na kružnom putu na Bubanj potoku kao i na sajtu mojauto.rs gde možete da pregledate ponudu automobila.

Povezane teme: Autopijaca, Polovni automobili, Bubanj potok, mojauto.rs, Portal mojauto.rs

Poslednji komentari

zile
Utorak, 01. 10. 2013. 12:22h
neregistrovan korisnik
Ali astra '07 je povoljna,jos ako se skine dve tri glave,dobija se super autic za male pare...Naravno ako pricamo o astri H.
Rukfas
Ponedeljak, 30. 09. 2013. 11:00h
neregistrovan korisnik
"Može se videti "audi A3" 2002. godište po ceni od 5.000 evra pa naviše". Stvarno jako povoljno.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»