Must HEV – Toyota Yaris Cross Hybrid Electric Vehicle za 24.990 evra

Toyotin model u najpopularnijoj klasi krosovera, neopterećen carinom i uz podršku proizvođača, ponuđen je po do sada najpovoljnijoj ceni na srpskom tržištu.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs


- U verziji Sol, maloprodajna cena Yarisa Cross HEV sada je samo 24.990 evra
- Ponuda je vremenski ograničena na vozila s rokom isporuke do kraja kalendarske godine

 

 

Krosoveri zauzimaju sve veći deo tržišta, a posebno interesantna je borba u evropskom B segmentu gde se kao jedan od najozbiljnijih igrača pojavljuje Toyota Yaris Cross, jedini model koji kombinuje hibridno-električnu tehnologiju i (opcioni) pogon na sva četiri točka.

Yaris Cross je, da podsetimo, osvojio titulu Svetskog urbanog vozila godine za 2022, a postao je Automobil godine za 2022. i u izboru Asocijacije automobilskih novinara Srbije.

Za razliku od većine evropskih tržišta, gde je hibridno-električna varijanta odmah pruzela primat u prodaji, u Srbiji se ovaj automobil koji kombinuje praktičnost SUV-a i agilnost vozila iz takozvane “supermini” klase, znatno više prodavao u verziji s benzinskim motorom od 1,5 litra. Razlog je bila cena hibridno-električne varijante koju je podizala carina zbog neispunjavanja EUR 1 uslova (EUR 1 je dokument koji dokazuje preferencijalno poreklo robe i predstavlja osnov za oslobađanje od plaćanja carine).

Za količinu koja se nudi s brzim rokom isporuke, EUR 1 uslovi su ispunjeni i cena tih vozila nije opterećena carinom od 12,5 odsto, a na sve to nadovezala se i podrška proizvođača tako da se došlo do veoma primamljive maloprodajne cene od 24.990 evra za Yaris Cross Hybrid Electric Vehicle s paketom opreme Sol.

 

Yaris Cross HEV Sol, između ostalog nudi:

Toyota Safety Sense 2 – paket aktivne bezbednosti druge generacije,
aluminijumske naplatke od 16 inča, Toyota Touch 2 - ekran u boji osetljiv na dodir 8'', integraciju s pametnim telefonima, kameru za vožnju unazad, senzor za kišu,
Smart Entry & Push Start - sistem automatskog otključavanja i pokretanja motora na dugme, automatski klima uređaj…

Pogon je na prednje točkove, dok vozilo sinergijski pokreću benzinski trocilindraš od 1,5 litara i elektromotor čija je sistemska snaga 85 kW (116 KS). Menjač je automatski CVT, što je standard za sve Toyote s hibridno-električnim pogonom.

Pored atraktivne cene, zahvaljujući prodajnoj akciji Toyote Srbije koja je u toku, Yaris Cross HEV Sol moguće je nabaviti i na kredit s fiksnom dinarskom ratom tokom kompletnog perioda otplate. Maksimalni rok otplate je sedam godina, a ukoliko se ovo vozilo nabavi s učešćem od 50 odsto (pola-pola, 84 rate) mesečno je potrebno izdvajati samo 23.300 dinara i voziti se bez brige koju izazivaju promenljive kamatne stope i kurs evra.

Kao što je već poznato, u aktuelnoj finansijskoj ponudi Toyote, visina učešća zavisi od želja i potreba kupaca, a minimalni iznos je 10 procenata. Ponuda je kreirana i važi samo za fizička lica, a naknada za obradu kredita uključena je u ratu i ne mora da se plaća prilikom odobrenja.

Kompletna informacija o aktuelnoj finansijskoj ponudi može se da se dobije u prodajnim salonima Toyote u Beogradu (dve lokacije), Novom Sadu, Čačku i Nišu, kao i pretragom na web stranici www.toyota.rs u delu za posebne ponude. Važno je naglasiti da je ponuda Yarisa Cross HEV s cenom od 24.990 evra ograničena samo na vozila s rokom isporuke do kraja kalendarske godine i da, kao i sve Toyote, i ovaj hibridno-električni automobil uživa sve benefite Toyota Relax garancije do 10 godina ili 185.000 pređenih kilometara.

Povezane teme: Toyota, Toyota Yaris Cross Hybrid Electric Vehicle, Yaris Cross Hybrid, Electric Vehicle
Ovu vest nije moguće komentarisati.