Otvoren prvi ovlašćeni Maserati servis u Srbiji

Zvanično je otvoren prvi ovlašćeni Maserati servis u Beogradu, koji će vozačima u Srbiji i susednim zemljama ponuditi najkvalitetniju i najprofesionalniju uslugu servisiranja Maserati vozila.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Pored usluge servisiranja po najvišim standardima, novootvoreni servis nudi i originalne delove za Maserati vozila. Stručni i iskusni tim mehaničara i tehničara kompanije Maserati Delta Automoto pobrinuće da sva vozila budu održavana i servisirana tako da ostanu u savršenom stanju. Otvaranjem ovog servisa, Maserati Delta Automoto, objedinjuje poslovanje u Srbiji i na Balkanu, što je velika vest za sve ljubitelje ovog brenda.


Verujemo da će ovaj servis postati jedno od najpouzdanijih mesta za servisiranje automobile u regionu i da će zadovoljiti najviše standarde i potrebe svih klijenata. Visokokvalifikovani serviseri kompanije Maserati Delta Automoto prošli su sveobuhvatnu obuku u Maserati fabrici u Modeni (Italija), koja je uključivala detaljno upoznavanje sa najnovijom tehnologijom i tehnikama servisiranja vozila.

 

Ovlašćeni Maserati servis Delta Automoto se nalazi u Ulici Radnička 8 u Beogradu (opština Čukarica), a zakazivanje termina, kao i dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona: 011 / 353 99 22 ili putem e-maila: maserati.servis@deltaautomoto.rs 
Pozivamo sve vlasnike Maserati vozila u regionu da posete oficijalni Maserati servis u Beogradu i iskuse najbolju uslugu.

Povezane teme: maserati, ovlašćeni maserati servis, servis
Ovu vest nije moguće komentarisati.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»