Brutalni PORSCHE CARRERA GT inspirisan 917 Le Mans modelom

Jedan Porsche Carrera GT model niske pređene kilometraže, iz 2005. godine, nedavno se pojavio na aukcijskoj prodaji sa neverovatnom cenom od 1,2 miliona evra...

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Carrera GT predstavlja jedan od najvećih superautomobila svih vremena i kako deluje, on je konačno dobio priznanje kakvo zaslužuje među svim ljubiteljima i kolekcionarima. Cene korišćenih primeraka u solidnom stanju skočile su značajno tokom nekoliko poslednjih godina, tako da sada ove mašine menjaju ruke po sumama koje se kreću od 600.000 do 700.000 evra, dok je rekodrd do sada džala jedinica prodata za 1.036.932 evra.

 

Ovaj posebni primerak postavljen je na prodajnoj listi kompanije PCarMarket sa svega 550 pređenih kilometara i u svom životnom veku posedovao je samo jednog vlasnika. Lista potvrđuje da je ovaj automobil originalno uvežen u Ameriku i da je prodat od strane teksaškog ovlašćenog predstavništva i da je nedavno izvršen potpuni servis po ceni od gotovo 50.000 dolara.

 

Eksterijer automobila finiširan je GT Silver Metallic bojom, koja je dobila i zaštitni film širom prednjeg dela, uključujući i poklopce retrovizora. Brutalna sportska mašina i dalje se nalazi na originalnim devetnaestoinčnim i dvadesetoinčnim točkovima, napred/pozadi, umotanih u lepljive Michelin Pilot Super Sport gume.

Putnička kabina kreirana je u kombinaciji tamnosive kože sa srebrnim akcentima širom kontrolne table, brojnim komponentama od ugljeničnih vlakana, kompletiranih šaltheblom od bukovog drveta, koji predstavlja omaž legendarnom 917 Le Mans trkačkom automoblilu.

 

Opširnije pročitajte i pogledajte galeriju fotografija na portalu Autoexclusive.rs

Povezane teme: porsche, carrera, GT, 917 le mans
Ovu vest nije moguće komentarisati.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»