Novi Land Rover Defender V8 BOND EDITION - Inspirisan filmom "Nije vreme za umiranje"

Ukratko: Nezaustavljiv i ekskluzivan: Novi Land Rover Defender V8 Bond Edition je kreirao Land Rover SV Bespoke u cilju proslavljanja uloge Defender-a u 25. filmu o James Bondu, "Nije vreme za umiranje" (No Time To Die)

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

•Moćne performanse: Moćni novi model zasnovan je na nedavno predstavljenom modelu Defender V8 od 525 KS i dostupan je u dizajnu karoserije 90 i 110
•Dozvola za vožnju: Dizajn inspirisan Defenderima koji se pojavljuju u filnu "Nije vreme za umiranje" i uključuje prošireni crni paket sa točkovima od 22 inča u sjajnoj crnoj boji i kočionim kleštima u ksenonsko plavoj boji.
•Bespoke elementi: Jedinstveni znak 'Defender 007' na zadnjoj strani vozila, 007 pristupno svetlo u retrovizoru, osvetljena gazišta i ekskluzivna animacija ekrana osetljivog na dodir na sistemu Pivi Pro infotainment

•Kolekcionarski predmet: Svaki Defender V8 Bond Edition nosi SV Bespoke logo i ekskluzivni ugravirani natpis "Jedan od 300"
•Inspiracija za film: Film "Nije vreme za umiranje" počinje sa prikazivanjem u bioskopima širom sveta od 30.09.2021. Premijera filma u Srbiji je zakazana 07. 10. 2021.


Opširnije:

Vitli, Velika Britanija - Land Rover SV Bespoke je kreirao novo izdanje Land Rover Defender V8 Bond Edition za proslavu 25. filma o James Bondu, "Nije vreme za umiranje" , uoči svetske premijere krajem ovog meseca.

Dostupni za naručivanje modeli Defender 110 ili 90 inspirisani specifikacijama Defendera koji se pojavljuju u filmu "Nije vreme za umiranje", 'nevidljivi' Defender V8 Bond Edition uključuje prošireni crni paket sa 22-inčnim aluminijskim felnama Luna Gloss Black, prednji deo sa potpisom Xenon Blue kočionih klešta i znak 'Defender 007' na zadnjem delu vozila.

 

Elementi izrade 'po meri' odnose se na praktičan enterijer, sa osvetljenim 'Defender 007' gazištima i posebno razvijenom animacijom pokretanja ekrana osetljivim na dodir za intuitivni infotainment sistem Pivi Pro, koja odaje počast dugogodišnjem partnerstvu Land Rovera i James Bond franšize. Noću će kupci videti i jedinstvenu grafiku pristupnog svetla „007“.

Ekskluzivno dostupan za samo 300 kupaca širom sveta, unutrašnjost Defendera V8 Bond Edition sadrži lasersku gravuru sa detaljima da je 'Jedan od 300' i logotip SV Bespoke. Svako vozilo u prodaju puštaju stručnjaci za personalizaciju vozila u kompaniji SV Bespoke iz Velike Britanije.

 

Finbar McFall, direktor brenda Land Rover, je rekao: “Land Rover Defender V8 Bond Edition ekskluzivno je predstavljanje najmoćnijeg Defendera ikada napravljenog, inspirisanog vozilima u filmu "Nije vreme za umiranje" . Predstavlja susret dva velika britanska brenda i jedinstvena je proslava 38-godišnje saradnje Land Rovera sa James Bond franšizom.”

Defenderi su u središtu akcije u filmu "Nije vreme za umiranje" zajedno sa dva Range Rover Sport SVR-a. Takođe i modeli Range Rover Classic i Land Rover Series III su u filmu koji će se u bioskopima širom sveta prikazivati od 30. septembra 2021. godine.

 

Zasnovano na nedavno predstavljenom modelom Defender V8, Bond Edition pokreće 5,0-litarski benzinski motor sa 525 KS, koji proizvodi 525 KS, 625 Nm obrtnog momenta i upravljanje preko osmostepenog automatskog prenosnika brzine. Defender V8 90 ubrzava od 0 do 100 km/h za samo 4,9 sekundi (0-100 km/h za 5,2 sekunde) uz maksimalnu brzinu od 240 km/h.

Nudi nove nivoe performansi i angažmana vozača kombinujući V8 sa stručno razvijenim podešavanjem vešanja i prenosnika brzine kako bi stvorio najbrži i najdinamičniji Defender do sada.

 

Sa jedinstvenim podešavanjem vešanja i prenosnika brzine, uključujući prilagođene opruge i amortizere te novi elektronski aktivni zadnji diferencijal, Defender V8 pruža agilnije i privlačnije upravljanje sa pojačanom kontrolom karoserije - sve to prati karakterističan V8 zvuk sa nabojem.

"Nije vreme za umiranje" režira Keri Džodži (Cary Joji Fukunaga), a glumi Danijel Krejg (Daniel Craig), koji se vraća da odigra svoj peti i poslednji film u ulozi Džejmsa Bonda 007 Jana Fleminga. Film će početi sa prikazivanjima u bioskopima od 30. septembra 2021. godine u Velikoj Britaniji preko Universal Pictures International i u SAD-u 8. oktobra 2021. godine, od strane Metro Goldwyn Mayer -a (MGM) pod oznakom United Artists Releasing. Planirana premijera za Srbiju najavljena je za 07. oktobar.

Povezane teme: land rover, james bond, no time do die, nije vreme za umiranje, defender, Lend Rover defender, Defender V8
Ovu vest nije moguće komentarisati.