Premijera nove Opel Astre u Riselhajmu

NOVA MUNJA JE ROĐENA - pod ovim motom Opel je danas u Riselshajmu predstavio potpuno novu šestu generaciju Astre.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

• U centru pažnje: izvršni direktor Opela Uwe Hochgeschurtz predstavlja novu Astru
• E-Offensive: Sada kao plug-in hibrid i kao potpuno električna Astra-e od 2023
• Gost premijere: ambasador brenda Jurgen Klopp oduševljen novom Astrom
• Proizvedeno u Nemačkoj: Šesta generacija Astre dizajnirana, razvijena i proizvedena u Riselshajmu

NOVA MUNJA JE ROĐENA - pod ovim motom Opel je danas u Riselshajmu predstavio potpuno novu šestu generaciju Astre. Novi izvršni direktor Uwe Hochgeschurtz predstavio je novitet svog prvog dana u Opelu. Šefa Opela podržao je menadžer Liverpoola Jurgen Klopp. Ambasador brenda Opel bio je oduševljen novom Astrom. Klopp je tokom leta tokom posete studijima Opel Design imao priliku da se vozi nekoliko kilometara u predprodukcijskom modelu. Po prvi put, bestseler sa Blitzom je naelektrisan. Nova Astra će biti dostupna kao plug-in hibrid kada se knjige porudžbina otvore u oktobru. Čisto baterijski električna Opel Astra-e će dodatno doći na tržište 2023. Nova generacija Astre dostupna je i sa visoko efikasnim benzinskim i dizel motorima. Tako da kupci mogu izabrati svoj pogonski sklop po izboru.

“Fantastičan automobil! Nova Astra otvoriće uzbudljivo novo poglavlje u istoriji Opelovih modela kompaktne klase. Ovo će biti prvi put da nudimo i baterijsko-električnu i plug-in hibridnu verziju istog modela. Uveren sam da će nove Astra i Astra-e ostaviti snažan utisak i privući mnogo novih kupaca “, rekao je izvršni direktor Opela Uwe Hochgeschurtz na svetskoj premijeri u Riselshajmu.

I ambasador Opel brenda Jurgen Klopp opisao je prve utiske koje je stekao iz pretproizvodnog vozila: „Imao sam priliku da vozim kamuflirani hibridni Astra plug-in hybrid - zaista veoma impresivan. Tih i moćan u isto vreme, rukovanje skoro kao sportski automobil. I dizajn: smeo, inovativan, kreativan. Bravo, Opel!”

30 godina Opel Astre: Bestseler i lice brenda

Opel je prodao skoro 15 miliona modela Astre od premijere naslednika Kadetta 1991. 30 godina kasnije, model kompaktne klase je vodeći više nego ikad. Nova Opel Astra je izjava novom o dizajnu brenda. Dinamična kao nikada do sada, sa čistim, zategnutim površinama, detoksikovanim od suvišnih elemenata i sa novim licem marke - Opel Vizorom. Šesta generacija ove godine lansirana je kao automobil sportskog izgleda sa petoro vrata, sa niskim izgledom i više prostora od svog prethodnika. Nova generacija je dizajnirana i razvijena u Opelovom sedištu u Riselshajmu, gde će proizvodnja početi ove jeseni. Donosi inovacije u kompaktnu klasu koje su kupci ranije poznavali samo iz skupljih vozila. Na primer, Astra predstavlja najnoviju evoluciju adaptivnog Intelli-Lux LED® Pixel Light-a. Sistem osvetljenja dolazi direktno iz Opelove perjanice Insignije i sa 168 LED elemenata prednjači u kompaktnim i srednjim tržišnim sektorima.

U unutrašnjosti nove generacije Astre dogodio se skok u vremenu. Sa potpuno digitalnim Pure panelom, analogni instrumenti su istorija. Umesto toga, novi interfejs čovek-mašina (HMI) sa svežom, modernom grafikom nudi korisnicima čisto, intuitivnije iskustvo. Upravljanje se vrši preko izuzetno širokog ekrana osetljivog na dodir, baš kao i pametnog telefona. Nikada ranije Opel nije bio tako intuitivan i lak za upravljanje kao nova Astra.

Povezane teme: opel, opel astra, astra
Ovu vest nije moguće komentarisati.
MUP uputio apel, muškarac oglašavao kola na internetu, pa ojadio zainteresovane kupce

MUP uputio apel, muškarac oglašavao kola na internetu, pa ojadio zainteresovane kupce

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Policijskom upravom u Jagodini,...»

Predstavljen potpuno novi BMW X2 i prvi ikada BMW iX2

Predstavljen potpuno novi BMW X2 i prvi ikada BMW iX2

Potpuno novi BMW X2 odlikuje atraktivni sportski dizajn uz inovativne digitalne opcije, a po prvi put...»