Nova LADA NIVA BRONTO linija nastavlja proverenu tradiciju

Kompanija Avtovaz otvorila je knjigu porudžbina za novu Lada Niva Bronto liniju, poznatiju kao 4×4 Bronto u Rusiji i daleko žustriju verziju besmrtnog terenca...

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Svako ko je dovoljno dugo na planeti ime Niva mu je itekako poznato, posebno zbog toga što se ovaj model nalazi na tržištu od 1977. godine, dobijajući povremeno blage revizije. Bronto varijanta startovala je svoj život kao tjuning paket, ali je završila kao fabrička opcija nakon što je Avtovaz kupio kompaniju Lada. Obe varijante, Niva Legend i Niva Bronto, bazirane su na starim šasijama, međutim, tu je i novija Niva Travel serija, koja je kompletno drugačija i bazirana je na bivšem Chevrolet Niva konceptu.

Bilo kako bilo, Niva Bronto, o kome je ovde reč, dobija blago redizajnirani enterijer, predstavljen putem Niva Legend 2020 verzija. Kontrolna tabla nove serije i dalje poseduje šarm osamdesetih, ali su unutra prisutni novi instrument panel, daleko komfornija i udobnija sedišta sa grejačima, klima uređaj i moderno enterijerno osvetljenje. Ruska kompanija tvrdi da redizajnirana linija modela poseduje daleko bolju zvučnu i vibracionu izolaciju, namenjenu stvaranju daleko pogodnijeg modela za svakodnevnu upotrebu.

 

Lada Niva Bronto linija je dostupna u dve verzije, Luxe i Prestige. Lukse paket donosi metalne branike, štitnike i estenzore rubova, ispod kojih se nalaze petnaestoinčni točkovi, sa gumama za sve terene. Ovo zvuči fino, ali bi Prestige opcija svakako bila bolji izbor, jer ona dolazi sa plastičnim branicima, redizajniranom prednjom maskom, maglenkama, plastičnim obodima rubova točkova i bočnom zaštitom karoserije. Opciona oprema uključuje svetlosne panele na krovi i specijalnu kamuflažnu boju, što zvuči idealno ukoliko želite da sakrijete svoj Niva model u divljini.

 

Opširnije pročitajte na portalu Autoexclusive.rs

Povezane teme: lada, lada niva, lada niva bronto
Ovu vest nije moguće komentarisati.