Stara pazova prioritet u planu proširenja naplatnih stanica

JP „Putevi Srbije" obaveštava javnost da se u danima pojačanog intenziteta saobraćaja tokom letnje sezone očekuju povremeni zastoji na naplatnoj stanici Stara Pazova.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Svi kanali za naplatu putarine i distribuciju kartica su u funkciji 24 časa dnevno, bez pauze i u tu svrhu povećan je broj inkasanata i drugih zaposlenih na navedenoj naplatnoj stanici, kao i na svim ostalim. Aktuelni kapacitet naplatne stanice Stara Pazova više ne zadovoljava potrebe saobraćaja koji se kontinuirano povećava iz godine u godinu. JP „Putevi Srbije" planira proširenje 26 naplatnih stanica koje su projektovane i izgrađene pre oko trideset godina kada je obim saobraćaja bio znatno manji, a elektronska naplata putarine nije postojala. Ovim proširenjima će se povećati propusna moć naplatnih stanica, povećati broj kanala predviđenih za elektronsku naplatu putarine i rešiti problem povremenih zastoja. Naplatna stanica Stara Pazova je u navedenom planu proširenja predviđena kao prioritet.

JP „Putevi Srbije" će u periodima najvećeg opterećenja naplatne stanice Stara Pazova, a sve u cilju što kraćeg zadržavanja učesnika na naplatnoj stanici, po potrebi pristupati rezervnom (ručnom) režimu rada.
Pozivamo sve učesnike u saobraćaju da se pre polaska na put informišu o stanju u saobraćaju. To mogu učiniti na internet prezentaciji JP "Putevi Srbije" www.putevi-srbije.rs , na aplikaciji za mobilne telefone Putevi Srbije (prilagođena za IOS i Android platforme), putem medija koji redovno dobijaju i objavljuju obaveštenja o stanju na putevima, a ukoliko se već nalaze na autoputu apelujemo da prate kratke servisne informacije na znakovima koji su postavljeni na portale, duž svih deonica autoputa.

Povezane teme: Naplatna rampa, stara pazova, autoput, JP Putevi Srbije
Ovu vest nije moguće komentarisati.