Novi EQA: Početak prodaje električnih Mercedes-EQ vozila u Srbiji

Potpuno električni EQA stigao je u Srbiju. Generalni distributer za Mercedes-Benz vozila, kompanija Star Import d.o.o. najavila je početak prodaje potpuno električnih vozila na teritoriji Srbije od trećeg kvartala ove godine.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Na srpskom tržištu predstavljen je potpuno novi EQA, ulazni model u električni svet Mercedes-EQ vozila. EQA je dostupan kao EQA 250 (kombinovana potrošnja električne energije: 15,7 kWh/100 km; kombinovana emisija CO2: 0 g/km) snage 140 kW i dometom prema WLTP od 400-420 kilometara. Varijante sa pogonom na sva četiri točka, EQA 300 4MATIC sa 168 kW i EQA 350 4MATIC sa 215 kW, biće takođe dostupni. Bliskost sa modelom GLA donosi sve uzbudljive karakteristike tog vozila, u ovom slučaju kombinovanog sa efikasnim električnim pogonom. Dinamični dizajn njegove SUV karoserije nagoveštava odlične vozne karakteristike i užitak u vožnji. Cena za model EQA 250 u Srbiji počinje od 49.968 EUR (sa PDV-om).

 

Od starta, novi EQA moći će da se naruči kod ovlašćenog Mercedes-Benz partnera u Beogradu, kompanije Emil Frey Auto Centar d.o.o. U narednom periodu planirano je da i ostali ovlašćeni Mercedes-Benz partneri u Srbiji uvrste u svoj portfolio ponudu Mercedes-EQ vozila.

 

Zajedno sa već postojećom ponudom Mercedes-Benz plug-in hibrid vozila, kupcima je sada proširen izbor vozila sa električnim pogonom. Na taj način, brend Mercedes-Benz i u Srbiji podržava ideju održivosti i ekološke budućnosti, kontinuirano i predano radeći na tome da se smanji negativan uticaj na planetu.

Porodica Mercedes-EQ ubrzano raste, okupljajući pod ovim podbrendom sva električna Mercedes vozila. Pored gradskog SUV električnog vozila kao što je EQC, kompaktnih SUV modela EQA i EQB, koji je opciono dostupan i kao sedmosed, Mercedes-EQ nudi izbor i za ljubitelje luksuznih limuzina – model EQS je najaerodinamičniji serijski automobil na svetu, sa dometom od 770 km.

Povezane teme: mercedes, EQA, Mercedes-EQ
Ovu vest nije moguće komentarisati.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»