Posebna ponuda Mercedes-Benz V-Klase: V-Klasa Family Pack

Mercedes-Benz V-Klasa u Family Pack opremi dostupna je za naručivanje po posebnim, atraktivnim uslovima finansiranja. Posebno opremljena V-Klasa zadovoljiće sve potrebe onih kojima su komfor, bezbednost i praktičnost najvažniji.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

 

Za vašu porodicu želite samo najbolje. Mercedes-Benz V-Klasa je prepoznata kao vrhunsko porodično vozilo, sa kojim putujete sigurno i udobno. Zato smo kreirali poseban paket opreme napravljen specijalno za potrebe porodica – V-Klasa Family Pack. Ograničen broj vozila V-Klase Family Pack će biti dostupan po posebnim uslovima u periodu od 1. aprila do 31. jula.

 

Od svoje premijere u 2014. godini, Mercedes-Benz V-Klasa je svojim dizajnom, osećajem visokog kvaliteta u unutrašnjosti, komforom, bezbednosnim i pomoćnim sistemima postavila reper u segmentu MPV vozila i ostvarila uspeh na internacionalnom tržištu. Sada po prvi put, novi MBUX infotejment sistem kakav smo upoznali u putničkim vozilima, dostupan je i u V-Klasi. Uz ovo, bogata oprema u najprodavanijem modelu V 220 d long, obuhvata i automatski menjač 9G-TRONIC, i bezbednosne i pomoćne sisteme za vožnju, među kojima su Attention Assit, Active Brake Assist i Parktronic. Za sve porodice koje se odluče za V-Klasu Family Pack, posebna pogodnost je mogućnost kupovine dečijeg sedišta KIDFIKS po specijalnoj ceni.
Opciono, deo ponude mogu da budu i paketi servisiranja vozila. Izaberite između Protect i Power paketa i budite potpuno bezbrižni tokom celog perioda korišćenja vozila.

Sa Family Pack paketom, V-Klasa je još jednom potvrdila da je moguće imati sve – stil, performanse i bezbrižnost.

Povezane teme: Mercedes, V-Klasa, Family Pack
Ovu vest nije moguće komentarisati.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»