Land Rover Defender je automobil godine Top Gear

Vhitlei, utorak 1. decembra 2020. Novi Land Rover Defender dodeljen je sa još dve svetski priznate nagrade koje su proglašene ukupnim automobilom godine, a istovremeno je obezbedio nagradu Nezaustavljiva sila na ovogodišnjim željenim nagradama TopGear.com.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

● Novi Land Rover Defender dvostruko osigurava ukupni automobil godine i nagradu „Nezaustavljiva sila“ na željenim godišnjim nagradama TopGear.com
● Defender je prepoznat kao jedan od najtežih SUV vozila, a istovremeno ostaje sposoban, udoban i praktičan
● Defender brani oštru konkurenciju svakog novog vozila lansiranog u proteklih 12 meseci
● Da obeleže priliku, Land Rover i Top Gear udružuju snage kako bi Defender doveli do ultimativnog testa čvrstoće suspendovanjem tri standardna Defendera sa 60-metarske dizalice
● Test je prikazan u mesečnom časopisu Top Gear i u digitalnoj prezentaciji na IouTube kanalu Top Gear-a
● Porodična vozila Defender, uključujući verzije 90, 110, Hard Top i plug-in hibridne verzije, sada su u prodaji na www.landrover.co.uk od 43.625 funti na putu

 

Vhitlei, utorak 1. decembra 2020. Novi Land Rover Defender dodeljen je sa još dve svetski priznate nagrade koje su proglašene ukupnim automobilom godine, a istovremeno je obezbedio nagradu Nezaustavljiva sila na ovogodišnjim željenim nagradama TopGear.com.

Sudije prestižne nagrade pohvalile su novog Defendera jer je danas jedno od najtežih vozila na putu i ​​briljantni naslednik originalnog kultnog Land Rovera, kao automobila za 21. vek koji sjajno deluje svuda.

Jack Rik, urednik magazina Top Gear rekao je: „Automobil godine je priznanje koje su osvojili samo najbolji među najboljima. Shvatamo da je zamena ikone nezavidan zadatak, a jedan Land Rover je s pravom odvojio vreme da popravi.

„Jednog smo prevezli preko namibijske pustinje - i to u pravilno surovim okruženjima, poput M25 - u 110 i 90 oblika, sa svakim motorom ispod poklopca motora, i on jednostavno sjajno deluje svuda. Postoji argument da ga poljoprivredna i seoska zajednica neće koštati, jer košta malo više, ali to ne znači da to ne može biti ... To je najteži, najsposobniji terenac kojeg smo imali ikada testiran, ali onaj koji je prefinjeni, dobro opremljeni porodični automobil po gradu.

„Čestitam svima u Land Roveru.“

 

Nick Rogers, izvršni direktor za proizvodni inženjering, Jaguar Land Rover, rekao je: "Apsolutna nam je čast što smo dobili nagradu Top Gear's Car of the Iear za našeg novog Defendera. Od samog početka stvaranja ovog vozila sa praznim listom papira, bili smo opsednuti poštovanjem njegovog nasleđa i čuvanjem njegove istinske autentičnosti, kao i osiguravanjem da u potpunosti odgovara današnjem svetu koji se neprekidno razvija. Neumorno smo radili na isporuci vozila koje ima neverovatne terenske sposobnosti, kao i na putu staloženost i sposobnost upravljanja. Pored toga, obezbedili smo da je Novi Defender u potpunosti povezan, sa novom Arhitekturom električnih vozila (EVA2), informativno-zabavnim sistemom Pivi Pro i softverskim ažuriranjima (SOTA) za kontinuirano unapređivanje Defender operativnog sistema.

„Posebno smo ponosni na ovo priznanje kompanije Top Gear, što je dokaz posvećenosti naše porodice JLR koja je stvorila vozilo za koje verujemo da je zaista dostojno imena Defender.“

 

Hang Tough
Da bi proslavili ovo dostignuće, Land Rover se udružio sa časopisom Top Gear kako bi dokazao novog Defendera dostojnog titule „Nezaustavljiva sila“. Vrhunski test čvrstoće dizajniran je da dokaže strukturnu žilavost aluminijumske platforme Defender’s D7k suspendovanjem tri ne-modifikovana 110-a sa dizalice samo kroz njihove vučne oči.

 

Test koji se održao na poligonu Gaidon u Varvickshireu podvrgao je prvom Defenderu 110 preko osam tona kroz strukturu, a svaki Defender je imao opcioni Adventure Pack i dodatnu opcionu opremu.

Tom Ford iz kompanije Top Gear rekao je: "Želeli smo da dokažemo da Land Rover-ov novi Defender zaista ispunjava hipe i morao je da ga testira na tipičan način Top Gear-a. Koji bolji način da me pustite sa dizalicom od 150 tona, tri Defendera i konopac?"

 

Sa preko 30 globalnih priznanja za novi Defender, nagrade Top Gear nalaze se među nizom prestižnih nagrada koje je Land Rover Defender ponio kući 2020. godine. Među značajne nagrade spadaju Motortrendov SUV godine 2021, Najbolji automobil SUV 2020 i Parker's Najbolji terenac.

 

Novi Defender je prošao više od 62.000 testova za inženjersku odjavu, dok su šasija i arhitektura karoserije projektovani tako da podnose Land Rover-ov postupak ekstremnih događaja - ponovljeni i trajni uticaji, iznad i iznad uobičajenih standarda za SUV i putničke automobile . Sa najnovijim novim Defenderom, porodica Land Rover Defender sada obuhvata Defender 90 i Defender 110, kako sa opcijom naprednog priključnog hibridnog pogonskog sklopa, tako i sa komercijalnim varijantama 90 i 110 Hard Top.

Povezane teme: land rover, defender, Land Rover defender
Ovu vest nije moguće komentarisati.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»