Legendarni logo: Nova Opel Mokka predstavlja novu munju

Čista preciznost: svi novi Opelovi modeli nosiće redizajnirani logo brenda

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

 

Opel se obnovio novom Mokkom. Novi model je prvi koji ima Opel Vizor kao buduće lice brenda i potpuno digitalni kokpit budućnosti, Pure Panel. Natpis "Mokka" je dizajniran posebnim fontom i sada je smešten na sredini zadnjih vrata ispod Opelove munje. Logo legendarne marke je takođe prepravljen i krasiće sve buduće modele nemačkog proizvođača automobila.

„Prsten je sada tanji, elegantniji, precizniji i karakterističniji. Ovo još više naglašava munju“, kaže potpredsednik Dizajna Mark Adams. „Svi detalji su oštri sa vrlo malim radijusom. Opelov natpis je integrisan u donji deo prstena - kao fino graviranje u komadu nakita. To pokazuje čistu nemačku preciznost. Integrisana „munja“ istaknuta je u Vizoru i smeštena na zadnjim vratima u centralnom delu“.

Munja u krugu ukrašava sve Opelove modele od 1963. godine.

U zavisnosti od modela i godine proizvodnje, amblemi se malo razlikuju. Od 1970. godine postavljene su jasne smernice za dizajn u svim oblastima kompanije. Ovaj dizajn je prvi put redizajniran 1987. godine.

Sledeće modernizacije su usledile u novom milenijumu, u kojima je bljesak munje poprimio trodimenzionalni oblik, sa logotipom kompanije i amblemom kojem su se približavali. Od 2016. godine, Opelove modele krasi precizno isklesana hromirana munja. Zvanični logo kompanije dizajniran je u modernom ravnom obliku u leto 2017. Redizajnirana munja za buduća vozila sada se savršeno uklapa u dvodimenzionalni logo za reklamiranje i digitalnu komunikaciju.

Povezane teme: opel, mokka, opel mokka, nova munja
Ovu vest nije moguće komentarisati.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»