Novi Land Rover Defender je stigao!

Od trenutka prvog predstavljanja u Srbiji, do isporuke prvog modela prodajnom salonu, prošlo je nekoliko meseci. Od globalnog predstavljanja postao je, i do danas ostao, najviše iščekivani model iz Land Rover game automobila.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Uživali smo u snimcima njegovih neverovatnih off-road sposobnosti, nasleđa dugog više od 70 godina. Kako smo ga mi dočekali, pogledajte u videu koji vam šaljemo na linku u nastavku ovog saopštenja.

 

Novi Defender je dostupan u verzijama karoserije 90 i 110, sa pet ili šest sedišta na verziji 90 i opcijom od 5+2 sedišta u verziji modela 110. Gama se sastoji od vozila Defender, S, SE, HSE, First Edition i vrhunskih Defender X modela, a kupci mogu da personalizuju svoje vozilo na više načina kroz četiri paketa dodatne opreme. Paketi Explorer, Adventure, Country i Urban daju vozilu Defender različitu jedinstvenost s mnoštvom detalja.

Defender je od početka prodaje dostupan i sa četiri verzije motora 2.0 dizel 200 ks, 2.0 dizel 240 ks, benzin 2.0 300 ks i benzin 3.0 400 ks.
Sve informacije o cenama i modelima možete dobiti na email prodaja@britishmotors.rs.

Povezane teme: Land Rover, Defender, Lend Rover defender
Ovu vest nije moguće komentarisati.