Novu Opel Mokku je provozao Jirgen Klop

Nova verzija je mala i robusna, ali na mnogo napredniji, moderniji način - još više je za gradsku vožnju. Izuzetno efikasan i naravno električan.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

•Uspešan trener oduševljen nakon prve vožnje: “Super auto!”
•Brend ambasador obećava: “Imaćete puno zabave”
•Druga generacija modela Mokka: Testiranje je počelo


Kako možete inspirisati nekoga ko je već iskusio (skoro) sve? Pokazujući mu novi Opel. U ovom slučaju novu Mokku. Samo pokazati? Ne, još bolje – zašto ga ne uključiti u testni program dok druga generacija Opel Mokke trenutno dobija poslednje detalje. Istaknuti test vozač u jednom od pretproizvodnih vozila je trener Liverpula Jirgen Klop. Opelov ambasador brenda imao je priliku da pređe nekoliko kilometara na čisto električni pogon Opel Mokke.

„Super auto! Biće vam jako zabavno. Ne možete to da zamislite, već sam ga vozio”, izjavio je Klop o svom prvom upoznavanju sa novom Mokkom. Najbolji FIFA trener za 2019. godinu i nekadašnji trener Opelovih partnera – klubova Borusija Dortmund i FSV Mainz 05 pravi je fan Opela . S ponosom vozi automobil Opel Insignia u Velikoj Britaniji.

Jirgen Klop je već osam godina deo Opelove porodice harizmatično, pristupačno I zabavno. Igrao je vodeću ulogu u preko 20 nacionalnih i međunarodnih TV kampanja za Opel. Takođe je motivacioni govornik na događajima zaposlenih i prodavaca.

U drugoj generaciji, Mokka se jednostavno naziva Mokka - baš kao I na debiju 2012. godine - bez X. Tada je prva Mokka iznenadila svet svojom malom veličinom i velikim uticajem. Nova verzija je takođe mala i robusna, ali na mnogo napredniji, moderniji način - još više je za gradsku vožnju. Izuzetno efikasan i naravno električan. Kupac ima slobodan izbor između motora sa unutrašnjim sagorevanjem ili električnog vozila.

U slučaju Jirgena Klopa, čini se da je odluka doneta: "Opel Mokka, zelena i električna, tako sjajan automobil!"

Povezane teme: opel, moka, Električni automobil
Ovu vest nije moguće komentarisati.