Da li ste ga VIDELI? Novi "DŽUK" stigao u Srbiju

“Nisan” je još pre deceniju sa modelom “džuk” postavio standarde u klasi malih SUV-ova koji su i danas na snazi. U međuvremenu, konkurencija je sa jednog, dva modela porasla na više od 20, tako da je došao pravi trenutka da planeta vidi novi “džuk”.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Novi "džuk" je dugačak 4.210 mm, visoke je 1.595 mm i širok 1.800 mm

Druga generacija je predstavljena na Salonu u Frankfurtu, a krajem februara počela je i prodaja na srpskom tržištu. I, utisak je da “džuk” dodatno podiže lestvicu zahvaljujući većim dimenzijama, atletskom izgledu, izrazitim 19-inčnim
aluminijumskim felnama i dizajnu “plutajućeg krova”. Zadržao je karakteristična zaobljena prednja svetla koja su sada u standardnoj verziji opremljena LED tehnologijom, a dodat mu je i novi karakterističan svetlosni potpis u obliku slova “Y”.

Moderan enterijer sa kvalitetnim materijalima i sportskim sedištima

Unutrašnjost je takođe izmenjena, jer je novi “džuk” prostraniji kako za putnike tako i za njihov prtljag: prostor za noge na zadnjim sedištima povećan je za 5,8 cm, a prostor za glavu za 1,1 cm. Zapremina prtljažnika sada iznosi 422 litra što znači 20 % više prostora za odlaganje. Novi dizajn unutrašnjosti nudi sofisticiran stil i udobnost, novi položaj vozača, više prostora pozadi i prijatnije upravljanje kao i više mesta za odlaganje. Mekani na dodir, materijali na instrument tabli, oblogama vrata i prostoru za noge pružaju osećaj višeg kvaliteta koji upotpunjuju standardna sportska monoform sedišta.
Japanci su se odlučili za samo jedan motor, novi 1,0-litarski trocilindrični turbo benzinac sa 117 KS koji je standardno dostupan sa 6-stepenim manuelnim menjačem, odnosno DCT automatikom sa sedam stepeni prenosa i dvostrukim kvačilom.

"Džuk"je dostupan samo sa 1,0-litarskim turbo benzincem od 117 KS

Što se cene tiče, “nisan džuk” startuje od 17.100 evra.

 

Povezane teme: Nissan, Nisan, Džuk, Juke, Benzinac
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»