Stiže nova igračka za sve ljubitelje Ferrari brenda - Evo kako izgleda novi FERRARI ROMA!

Uvek se uzbudimo kada čujemo da novo Ferrari vozilo stiže na tržište, ovoga puta reč je o prelepom Roma modelu koji spaja sportski dizajn sa luksuzom i koji vozačima donosi mogućnost da uživaju u sportskim performansama na elegantan i otmen način.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Kao i kod svih Ferrari automobila, dizajn i izgled karoserije je prava poslastica. Karoserija glatkih i aerodinamičnih linija poseduje smirujuć efekat i oikazuje d aje ovde reč o luksuzno vozilu budućnosti.

 

Akcenat ovog auta nije stavljen na sportski i robusan izgled, već na elegantni sjaj kojim ovaj auto odiše i time šalje poruku da je ovo kupe u kojem ćete se opustiti i maksimalno uživati.

 

Naravno, ovde se ipak radi o sportskom automobilu, tako da se ispod haube nalazi renovirana verzija 3,9-litarskog V8 motora sa turbo-punjačem koji se koristi u Portofino, ali u drugim modelima u Ferrarijevoj liniji. Motor u Romi podešen je da proizvodi 611 konjskih snaga i 561 lb-ft obrtnog momenta, koji se na zadnje točkove šalje kroz osmostepeni DCT menjač koji je prvi put predstavljen na SF90 Stradale modelu. Ferrari tvrdi da bi Roma mogla da pogodi 100 km/h za 3,4 sekunde, 200 km/h za 9,3 sekunde i da nadmaši brzinu od 300 km/h.

 

Ferrari Roma biće u prodaji sledećeg leta, sa početnom cenom od oko 220.000 dolara.

 

Opširnije pročitajte na portalu Autoexclusive.rs

Povezane teme: Ferrari, ferrari roma, novi ferrari
Ovu vest nije moguće komentarisati.