GOLF 8 - PRVE zvanične koncept FOTOGRAFIJE!

Ostalo je još samo dve nedelje do zvaničnog predstavljanja osme generacije Golf modela...

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Golf 8 trebalo je da bude predstavljen na sajmu automobila u Frankfurtu, ali VW kompanija odlučila je da na toj manifestaciji ipak predstavi VW ID.3 model, a da Golfa ostavi za kasnije. Mnogi smatraju da je do te odluke došlo, jer Golf tada nije bio spreman i da je bilo potrebno još malo vremena da se on usavrši.

 

Sada smo napokon dobili i zvanično obaveštenje od Volkswagena da će Golf 8 biti predstavljen 24. oktobra i da će tada ljubitelji ovog vozila saznati sve detalje koji ih interesuju.

 

Oficijalne koncept fotografije pokazuju kako će ovaj automobil izgledati spolja i delimično pokazuju i njegov enterijer. Ako ćemo da verujemo ovim grafičkim fotografijama, onda nas čeka veoma futurističan i prelepo dizajniran model golfa koji će imati manje agresivnu karoseriju i koji će delovati luksuzno i otmeno.

 

Za razliku od dugih modela, Golf 8 posedovaće namrštenije i tanje farove, kao i redizajniranu prednju masku, vazdušni usisnik i branike. Takođe se nazire i prelepo dnevno osvetljenje koje kao da će se prostirati preko čitave prednje maske, što će omogućiti da Golf dobije potpuno novi i futuristički izgled.

 

Opširnije pročitajte na portalu Autoexclusive.rs

Povezane teme: volkswagen, Volkswagen golf, golf, golf 8, VW
Ovu vest nije moguće komentarisati.