Cupra Tavascan – vesnik električnih performansi španske marke (FOTO)

S Formentor konceptom, Cupra je demonstrirala kratkoročne planove vezane za elektrifikovane proizvode, ali novi Tavascan na „nišanu“ ima nešto dalju budućnost, kada će se modeli španske marke oslanjati isključivo na čisto električni pogon.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

 Javno predstavljanje će imati na IAA u Frankfurtu 2019. ovog meseca, a kupe-krosoverski tip karoserije ispod „lima“ krije električni pogon i Volkswagenovu MEB platformu.

 

 Cupra, performantna divizija Seata, izdvojena kao zaseban brend, predviđa da će tržište električnih kupe SUV-a rasti 15 odsto godišnje, što znači da će kupci biti u potrazi za atraktivnijim i efikasnijim modelima. Prva Cupra s nultom emisijom donosi „siluetu krosovera s četvoro vrata, s pojavom jednog SUV-a i elegancijom sportskog kupea“.

 

 Imena dobijenog po selu s Pirineja, koncept krasi zaista dominantna pojava, kojom dominiraju veliki i mišićavi lukovi točkova, ispod kojih se nalaze masivni točkovi od 22 cola. Dizajn prednjeg dela ne liči na bilo šta što bismo mogli da očekujemo od Cupre ili Seata, a karakteriše ga osvetljeni logo marke. Pozadi počiva masivan difuzor, koji kreira vizuelnu konekciju s „anfasom“.

 

Pogledajte fotografije i opširnije pročitajte na: Autorepublika.com.

 

Povezane teme: cupra tavascan, seat, električni automobil
Ovu vest nije moguće komentarisati.