SUV u kabrio izdanju – Volkswagen T-Roc Cabriolet

Novi automobil iz Volkswagena biće potpuno jedinstven na tržištu. Kada neko spomene kabriolet SUV ne pada nam mnogo toga na pamet. Imali smo svojevremeno priliku da testiramo Range Rover Evoque u ovakvom izdanju, ali u suštini ovo je deo tržišta koji je poprilično nerazvijen.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Upravo ovde vide šansu čelnici Volkswagena za T-Roc Cabrio. Mali krosover za sada se pokazao kao mudra odluka nemačke marke, s obzirom na to da je generisao značajnu prodaju, a nova verzija trebalo bi u tome dodatno da pomogne.

 

Iako je u pitanju verzija T-Roca, ovo izdanje poprilično je drugačija od izvornog modela. Kabriolet je prošao značajne promene zarad veće čvrstine, a osim toga porastao je u dužinu za 34 mm, dok je međuosovinsko rastojanje uvećano za 37 mm.

 

T-Roc Cabriolet biće dostupan samo sa dvoje vrata, dok je mehanizam podizanja i spuštanja platnenog krova sličan kao onaj koji se trenutno koristi kod verzija Golfa “bez krova”. Zbog kabrioletske forme prtljažnik je morao da pati, te je sada zapremina samo 284 litra, što je za 161 litar manje od standardnog T-Roca.

Na početku Volkswagen će nuditi samo dva agregata. U pitanju su dva benzinski turbo motora. Slabiji je trocilindraš zapremine 1 litar koji razvija 115 ks, dok je snažniji opremljen jednim cilindrom više, ima radnu zapreminu 1,5 litara i nudi na raspolaganje 150 ks.

 

Opširnije pročitajte i pogledajte galeriju fotografija na portalu Autorepublika.com

Povezane teme: VW, Volkswagen, SUV, Cabrio, kabriolet
Ovu vest nije moguće komentarisati.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»