Novi OPEL COMBO LIFE i CARGO - Šampioni bezbednosti i komfora!

Peta generacija kompaktnog, multifunkcionalnog modela Opel Combo razvijena je prema standardima putničkih automobila i dostupna u dve verzije, putničkoj Combo Life i komercijalnoj Combo – obe u brojnim varijantama.

pretraga
Tražite dobar polovnjak?

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Traži
oglasi
Prodajete polovnjak?

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Combo Life i Combo imaju svoju standardnu (4,40 metara) ili XL (4,75 metara) verziju. Porodični automobil je opciono dostupan sa 5 ili 7 sedišta sa dovoljno prostora za do 2,693 litara prtljaga. Transporter (lako komercijalno vozilo) je dostupan sa dva reda sedišta i krovnim otvorom. Nudi tovarni prostor zapremine do 4,4 m3, mesto za dve Euro palete i nosivost do 1000 kg. Ova izvanredna fleksiblinost je omogućena potpuno novom arhitekturom na kojoj se Combo zasniva i sofisticiranim pakovanjem. Poseban kuriozitet je da su oba vozila već dobila visoka priznanja – Combo Life je Best buy automobil u Evropi 2019, a Combo Cargo je dobitnik titule Međunarodni van godine 2019.


COMBO LIFE– novi porodični prijatelj

Combo Life ima mnoštvo fisoko tehnoloških funkcija, a pre svega one koje se odnose na bezbednost putnika: upozorenje na sudar sa vozilom ispred sa prepoznavanjem pešaka, automatsko kočenje u hitnim situacijama, upozorenje na pospanost vozača, pomoć za ostanak u saobraćajnoj traci.

Među visoko tehnološkim funkcijama su i one koje se odnose na komfor, kao i pametne funkcije (automatski tempomat, čitač saobraćajnih znakova, upozorenje za mrtav ugao). Combo Life takođe nudi mogućnost postavljanja tri sedišta za decu jedno do drugog u drugom redu sedišta gde svaka pozicija dobija svoje Isofix karike u standardnoj opremi.

Dobro organizovan enterijer omogućava pregledan raspored u unutrašnjosti automobila, a prostranost kabine obezbeđuje prijatno putovanje. Velika zapremina prtljažnog prostora pruža dodatni osećaj komfora tokom dugih putovanja. Primera radi četvoročlana porodica bi u prtljažni prostor mogla da spakuje zalihe mleka dovoljne za šest godina svakodnevnog konzumiranja. Još jedna od prednosti Combo Life-a su i dvoja klizna vrata koja omogućavaju lakši pristup.

Benzinski i dizelski motori u kombinaciji sa osmostepenim automatskim menjačem osiguravaju nisko trenje i visoku efikasnost ovog automobila.

 

Combo Cargo – maksimalna efikasnost

Novi Combo je razvijen sa ambicijom da se profesionalcima ponudi maksimalna efikasnost i najniži trošak vlasništva u segmentu, zahvaljujući sasvim novoj arhitekturi, genijalnom utovaru i jedinstvenoj ponudi tehnologije. Radnici koji koriste komercijalnu verziju mogu da uživaju u skoro istim mogućnostima, bezbednosti i udobnosti kao i porodice.

Pored brojnih sistema asistencije pomoći vozaču i bezbednosnih sistema tu je i adaptivni IntelliGrip sistem kontrole proklizavanja sa pet režima koji omogućava vlasnicima Comba da napuste asfaltirane puteve radi slobodnih aktivnosti ili da lako pristupe gradilištima sa blatnjavom, peščanom ili čak snežnom površinom. Izvanredan komfor je takođe garantovan u komercijalnoj varijanti sa grejanjem prednjih sedišta i grejanjem volana. Pored toga, dvozonski klima uređaj obezbeđuje prijatne temperature unutar vozila tokom toplih dana.

Vozači modela Combo Life i Combo su u potpunosti povezani zahvaljujući najnovijoj generaciji infotainment sistema sa osmoinčnim ekranom osetljivim na dodir koji je kompatibilan sa Apple CarPlay i Android Auto sistemima. Što se menjača tiče, Combo i Combo Life su dostupni sa petostepenim i šestostepenim manuelnim menjačem i – po prvi put u Combu – opcionim osmostepenim automatikom. Na taj način Opel donosi vodeće tehnologije širokom auditorijumu u ovom segmentu .

Povezane teme: Opel, Opel combo, Opel combo life
Ovu vest nije moguće komentarisati.
SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

SAJAM AUTOMOBILA "DDOR BG CAR SHOW 08" 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA, KVADOVA, SKUTERA I OPREME "MOTOPASSION"

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion",...»